Varuška - kako se lotiti iskanja

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
Z boljšo polovico iščeva varuško za manjšo polovico.
In sicer da bi le-ta prišla na dom, poskrbela za 1 leto staro punčko,
od 8:00 do 15:00, ji skuhala kosilo, hranila, previla, ipd.

A obstajajo kakšne agencije ali kaj podobnega, oz. kako se lotiti iskanja
glede na to, da mora ta oseba biti malo bolj zanesljiva.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Evo me
cheer.gif

Drugače pa je stvar taka, da ponavadi po oglasu ljudje najdejo nekaj kandidatk, le te pokličejo na razgovor in se tudi hitro vidi, katera otroku bolj sede.

Priporočam ti, da najdeš nekoga po referencah, otrok je resna stvar in zaupati ga nekomu je zelo težko, sploh če človeka ne poznaš.

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Z boljšo polovico iščeva varuško za manjšo polovico.
In sicer da bi le-ta prišla na dom, poskrbela za 1 leto staro punčko,
od 8:00 do 15:00, ji skuhala kosilo, hranila, previla, ipd.

A obstajajo kakšne agencije ali kaj podobnega, oz. kako se lotiti iskanja
glede na to, da mora ta oseba biti malo bolj zanesljiva.

Če si iz Ljubljane in bi bilo sprejemljivo tudi varstvo drugje (na domu varuške v Šiški), me kontaktiraj preko ZS.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
Kaj vse se javi za varuško. To ne moreš verjet
stupid-1.gif

Bi citiral en mail, pa raje ne bom, ker če sam nisem verjel, da je tip resno mislil, potem tudi vi ne boste verjeli.

Sicer, ena varuška je bila taka, da bi jo jaz zase imel pa se nebi prav nič varno počutil
grims-1.gif

Drugače pa se je potrebno z ožjim izborom ali kandidatko večkrat dobit in definitivno mora pokazati znanja in spretnosti, ki se zahtevajo pri 1 leto starem otroku.
In komentarji v stilu: "meni otroški drek ne smrdi", "jaz ne gledam mehiških nadaljevank", "a mate internet?", so popolnoma odvečni in nakazujejo na to, da kandidatka nima blage veze zakaj je prišla na razgovor.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Vem da so običajno varuške ženske a vrjemi da bi marsikater moški tako delo opravil z 5+
wink-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.668
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Maci, bi tudi mene merkala, zelo rad se na zizke priklopim.

Pacek! A nisi ti srečno poročen in skoraj brez greha!? V nedeljo glej da te vidim na Brezjah, kako po kolenih okoli Marijinega oltarja kilometrino nabiraš...

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Najprej se pozanima pri prijateljih, znancih, kolegih in sosedih, koga so oni imeli in kak so bili zadovoljni. Ker potem že imaš reference. Je to nekak tudi najlažje, ker zgubiš najmanj časa.

Je pa res, da smo jo tudi mi preko oglasa našli, pa je potem 4 leta ostala in je bila OK. No, svakinja pa je potem vzela tako, za katero je slišala, da je dobra.

Sicer pa je za varuško najbolje imet kako, ki je že imela otroke v teh letih. Potem obvlada, ve zakaj se gre, zna pomirit otroka in ve, kaj lahko z njim dela in kaj ne. Videz pa ne igra ravno vloge, če hočeš mir v hiši, vzemi kako zanesljivo pa vizualno bolj babici podobno:))) Pa ženske so vseeno po večini primernejše, ker imajo z otroki več potrpljenja.

Upam da sem kaj pomagal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.079
6.928
113
pri taščici
KKK se mi zdi da je kar lepo napisal. Aja pa ce ti bo na tvojem domu pazila, ji poleg otroka zaupas se dom. Bog ne daj da dobis kaksno ki je prisla z drugacnimi nameni pazit otroka(ko bos na dopustu, ti bodo stanovanje izropal). Je pa res da zjutraj ni treba nikamor otroka vozit.

Nazadnje urejeno: