Varuh človekovih pravic

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če sem prav preštel, je v uradu zaposlenih 40 oseb.

Kaj počnejo, razen da se varuh parkrat v svojem mandatu slika s cigani in izbrisanimi?

Enkrat letno izdajo poročilo (za leto 2012 ga še ni), vsake par let posebno poročilo. Publikacije o pravicah otrok npr., je bila v vsej zgodovini izdana dvakrat, nazadnje leta 09.

Gledam biltene; kaj vraga ima varuh človekovih pravic veze z gozdovi in s tem, katero je najdebelejše in najvišje drevo v Sloveniji?!

Mešalcev megle je ogromno, ampak tile najbolj bodejo v oči, saj se zavzemajo za vse kaj drugega kot za Slovence...

http://www.varuh-rs.si/

jjernej

Pripravnik
26. mar 2008
131
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdo ve a bi mene zaščitili
Lahko, ampak moras cimbolj diviirati od postenega, delovnega cloveka, ki vestno placuje davke in se upogiba vsakrsnim pravilom drzave. Seksati z dvanajstletnicami, ustanoviti svoj klan, se iti kaksen kanibalizem, postati glavni na metelkovi, ustanoviti parado ponosa pedofilov.. ali pa se preprosto pridruzis taksnim organizacijami.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Če si iz opice razvit, sigurno ne, ker niso za opičje pravice, če si pa od boga dana dobrota človeštvu, kot jst, pol pa že mogoče.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Poglej primere. Mislim, da bi šlo skozi.
grims-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ko ugotovijo ka so naredili, bo prepozno
kršijo osnovne božje zakone, ko so priviligirali babe.
Bog že ve zakaj je postavil babo nižje od človeka
zaj si ga najebal, za pravice je baba glavna, šef države je baba.........vsepovsod same babe.....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mamo vec 100 tisočumirjajočih, pa nbenega krivca..danes

in ti selahko še rešijo

uni so pa mrtvi hladni, ppojedeni že, in že fino ustoličeni pri sv petru ali samem hudiču.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
A to pa ne mlati še bolj slame?
evil.gif

http://www.scnr.si/sl/
Zakaj? Mislim, meni osebno je neumno samo to, da se s povojnimi zločini ukvarja neka obskurna institucija in ne državni organi. Imamo več desettisoč mrtvih in nobenega morilca, kar je zanimivo.

A naj mečejo še več denarja ven za lovljenje storilcev, ki so tako ali tako že vsi pokopani?
rolleyes-1.gif
Nebi šli še nazaj do 1. svetovne vojne, pa šli analizirat kdo je kriv, da je pri nas potekala šoška fronta?