Varnostniki na nivoju.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.406
6.177
113
Barracuda Club, Kemerovo, Rusija
shocked-1.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Takole so močni, ker so v krdelu. Da mi nekdo tole naredi, mu ne ostanem dolžan. Vsakega posebej dobiš, potem pa brez milosti.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Kakor razumem komentarje (smajlije) pod videom to očitno ni stalna praksa v ruskih klubih.
grin1.gif

Takšni so sam za odstrel. Pri nas je bla takšna scena še ne dolg nazaj. Zdej so naši mal bolj na nivoju.

še en
jih dobesedno vržejo vn
grin1.gif

ta pa je pogumn ampak spet en pizdun iza hrbta s ketno

tukaj jih pa varnostniki mal pokasirajo čeprav so nasprotniki vidit šibkejši ampak neustrašni
grin1.gif

pri dveh pa na konc čist isto "mother focker"
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Paral bi jaz njih vse skup, grdo bi blo...

to je rusija, tm človekove pravice in svoboščine ne obstajajo, to delajo tud njihovi policaji, vojaki, youtube...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Tole men deluje kot en klub, ker te kr tko mal za hec zbijejo. Prvo te en presenet, pol jih pride pa še 5 in mal od vzadi brcajo kao frajerji. Mah primtivci. 1:1 se itak noben ne bi upal it.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Normalno, da ga je mahnil. Če ste dobro pogledali, je tisti mulo trdil da Higgsov bozon ne obstaja in da imajo fotoni spin -1. Ne vem kdo bi lahko mirno prenesel take žalitve
10.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ccc...

pol pa tmle v lj en varnostnik nega okol ušes, pa je cel halo...

ja v prvem videu so vsi za odstrel ja! Sam un z dolgimi rokavi zna udart! Matr, sam dol so pa padal... Sam matr, a si predstavljate, da je to sin od nekoga, fant od ene, pa da mas takega psihota doma, sej ga sam pospraviš! Taki so za na goli otok, pa nikol več nazaj!

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Nc novga. Podobno sranje se dogaja pr nas na raznoraznih prireditvah, ker morajo taki neanderatalci svoje komplekse izvajat na obiskovalcih.

Ne vem, kdo daje varnostniku pravico, da nalomi nekoga, ki mu "sika". Je to profesionalno?
stupid-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
js sem učasih delal v lokalih kot varnostnik. Mel sem najboljšo foro. naprimer tipčna situacija:
Tip naroči pivo se obrne od šanka pa butne ob nekoga, ki je taja prišel s punco. Kapljica od pene pade na puncino obleko. Tukaj se mora sedaj drugi mačo pokazat pred punco in branit njeno "nevem kaj že". Tisti prvi tip mu je pa to tut mal glupo da bi nekdo vtis na punci delu glih na njemu. Pol se pa sprimeta za cune pa mal renčita drug na drugega.

Takrat sem prišu js pa sem reku prvemu tko da je slišu sam on "Dej pust ga no, ga boš ja ubou siromaka!" Pol sem se nagnu k drugemu pa sem mu reku tko da je slišu sam drugi pa njegova punca :" Dej pust ga siromaka, ga boš ja ubou!"

Pa je blo konc sranja ....

hehehe

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.286
812
113
ta je res huda. svaka čast za pametne poteze, ki jih marsikateri varnostnik ne premore.

lp

B81

22. jul 2007
37.085
10.581
113
Hehe, dober je.
Lepo se vidi, da tip udari, preden drugi zamahne, torej takrat, ko je roka skrčena in ima odprto glavo. Pa lepo v brado, pa se vsak vsede
grin1.gif