Varčevanje?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Hmm malo me skrbi za ta eur in me zanima ali se splača varčevati v kakšni drugi valuti, recimo švicarskem franku?

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Se strinjam, res je. Investiranje v zlato je postalo zanimiva alternativa dolgoročnim depozitom. Po mnenju večine strokovnjakov je ta naravna dobrina ena najvarnejših dolgoročnih naložb. Zasledil sem da so v Hypo banki razširili ponudbo finančnih storitev in pridobili dovoljenje Banke Slovenije za opravljanje storitev posredovanja plemenitih kovin. Po moje oceni se v tem trenutko zelo splača naložba v zlato!

masevc

Guru
2. sep 2007
3.530
896
113
imaš kakšne konkretne informacije, ali je tvoje pisanje bolj povzetek dogajanja do sedaj na trgu in pisanja po časopisih?

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
V teh čudnih časih,glede na situacijo na finančnih tržiščih po svetu in glede na to kako se cene nafte hitro spreminjajo je vlaganje v plemenite kovine res dobra investicija. Zlato je edina plemenita kovina, oproščena davka na kapitalske dobičke in nudi visoko likvidnost naložbe. Je dolgoročno varna naložba, pri nakupu katere vlagatelj ne plača davka na dodano vrednost. Zlato je plemenita kovina, ki ohranja realno vrednost in zagotavlja svetovno konvertibilno valuto.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Informacij o zlatu in srebru je povsod dovolj.
Je pa na kovine.si marsikaj zanimivega za prebrat - o srebru in o zlatu, na moro.si pa mariskaj o zlatu.