vem, da je bilo vse že x-krat, ampak ali lahko zberemo na enem mestu par alinej, kaj je najboljše.
razpizdlo me je, ker so mi poslali odločbo za otroški dodatek in plačilo vrtca. dodatek so mi vzeli, vrtec zvišali ...
in to vse zato, ker mam 5 jurjev vezanih, otroka pa imata cirka 3 jurje prihrankov. dovolj mam.
- katero banko se za varčevanje odpre v avstriji?
- nočem da moja država vidi koliko denarja imam, hočem ga skrit, kaj naredit?
- lahko v avstriji kupim zlato brez da dam ime in priimek?
- kako se kupuje zlato (ploščice, zlatniki)?
vse skup bom nekam zakopal, naredil zemljevid in ga dal otrokoma čez 20 let. ma kaki skladi. vse majo, vse. proklete pi.zde.
kak ste vi rešli varčevanje?
več ko maš, več ti vzamejo. pa saj je prav, samo ne mi jemat otrokom, ki varčujejo za svojo izobrazbo in obstoj. kre.tenska vlada, da ji kuæa bila na CNNu ...
razpizdlo me je, ker so mi poslali odločbo za otroški dodatek in plačilo vrtca. dodatek so mi vzeli, vrtec zvišali ...
in to vse zato, ker mam 5 jurjev vezanih, otroka pa imata cirka 3 jurje prihrankov. dovolj mam.
- katero banko se za varčevanje odpre v avstriji?
- nočem da moja država vidi koliko denarja imam, hočem ga skrit, kaj naredit?
- lahko v avstriji kupim zlato brez da dam ime in priimek?
- kako se kupuje zlato (ploščice, zlatniki)?
vse skup bom nekam zakopal, naredil zemljevid in ga dal otrokoma čez 20 let. ma kaki skladi. vse majo, vse. proklete pi.zde.
kak ste vi rešli varčevanje?
več ko maš, več ti vzamejo. pa saj je prav, samo ne mi jemat otrokom, ki varčujejo za svojo izobrazbo in obstoj. kre.tenska vlada, da ji kuæa bila na CNNu ...