Valjček za odstranjevanje dlak

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Pozdravljeni!

Obstaja kakšna alternativa valjčkom na trak, ki jih trgaš? Doma imamo 2 mački in teh valjčkov porabim na kilometre. Obstaja kakšna univerzalna zadeva, ki bi bila za večkratno uporabo?

Hvala in LP,
PIC

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
ne... preverjeno!
Mačja dlaka gre s cunj najboljše z nečim lepljivim - močno lepljivim! 2 mačka, en svetlo rjav, drug bel in tigrast, moje cunje pa večinoma črne...

Je pa res, da so tile valjčki precej dragi - 4€ 2 komada! Kupujem jih pa v Italiji, ker so vseeno malo cenejši, pa več lističev je gor.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
V Ikei dobiš en valjček za 1€.. Jaz jih tam kupim ene par ko grem, pa kar dolgo držijo...

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
oj!

v Eurospinu so po 0,98 €, identični Ikeiinim

Lp
pozdrav.gif

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
228
2
18
Ljubljana
Če imaš dlake za spravit z obleke, tepiha ali pa s sedežne, je za mene najboljša varijanta "medicinska" rokavica iz lateksa. Definitivno najbolj deluje, je najcenejša in za večkratno uporabo. Dlako enostavno kar "posvaljkaš" z obleke ali tepiha. Vsi ti valjčki so en lari-fari, zmečeš en kup denarja pa vendar ne delujejo kot v reklamah. Obstajajo tudi neke zadeve kot krtača z zelo nizkim plišastim blagom, ki ti pobira dlako samo v določeni smeri, vlakna ima obrnjena v eno smer in ti tako pobira dlako. Seveda je širok selotejp tudi dobra stvar, a se ti kmalu zasiti z dlakami. Verjemi, sem od foha in delam z dlakami.

Nazadnje urejeno: