vakumski priseski

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
kupujem in raziskujem.. pa nikjer ne najdem...
frown-1.gif

kje bi se dalo kupiti vakumske priseske (več kosov), ki se prisesajo na steklo... premer cca 3-5cm

hvala za pomoč.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
ja, tudi tako bi šlo.. ampak v mislih sem imel samo gumjast vakumski prisesek, ki bi ga "zašil" oz vgadil na zadnjo stran predalov oz. žepkov iz blaga, ki bi bili montirani na oknu avtomobila..... malo zakomplicirano, ampak improvizacija tudi šteje
smile-1.gif

lp

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Jaz sem jih vzel v Merkurju. Sem pa delal darilo za kolegico. Saj veš kakšne so tiste ženske kroglice?
smile-1.gif

Em, no jaz sem vzel dve "fuzbalki", na vsako dal dva čepka in jih z vrvico povezal med sabo. Na eni strani pa metrska zanka.
grin1.gif

Ni se ji zdelo smešno.
hysterical-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Jaz sem jih vzel v Merkurju. Sem pa delal darilo za kolegico. Saj veš kakšne so tiste ženske kroglice?
smile-1.gif

Em, no jaz sem vzel dve "fuzbalki", na vsako dal dva čepka in jih z vrvico povezal med sabo. Na eni strani pa metrska zanka.
grin1.gif

Ni se ji zdelo smešno.
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif

Baraba
grin1.gif

on topic: v Baumaxu imajo ročaje za nošenje stekel, na katerem sta dva priseska. Je pa to fi cirka 8-10 cm, ampak mora kar močno zagrabit, ker ima poseben hebl za ustvarjanje podtlaka.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
smile-1.gif

grin1.gif

Ni se ji zdelo smešno.
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif

Baraba
grin1.gif

on topic: v Baumaxu imajo ročaje za nošenje stekel, na katerem sta dva priseska. Je pa to fi cirka 8-10 cm, ampak mora kar močno zagrabit, ker ima poseben hebl za ustvarjanje podtlaka.

ne me j****!
ja, sem pa glih vidu v baumaxu tiste s heblom.. pomoje bo to to.. sam problem k jih rabim ene 30 komadov €
uf-1.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Če velikosti 3 - 5 cm, potem jih ima vsaka akvarijska trgovina. V rifuzi. Probaj Semenarno na koncu Dolenjske, (na Rudniku?).