vakumski nosilec za telefon

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Dajte mi povedat kako se to kaj obnese. Rabil bi pa takega, ker gre za potovanje z najetim avtom v tujini v kombinaciji z mobijem/GPS in bi ga rad stavil gor in dol s šipe.

Sedaj sem imel enega za prilimat na armaturo (v domačem avtu) pa mi je po nekaj tednih odpadel. Pa ne mislim, da se je odlepil z armature, ampak sam nosilec je razpadel zaradi tresljajev.

Ni potrebno, da ima kake dodatke, samo konzola za telefon, konkretno za N73

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sem kupil enega takega na mimovrste, obnese se tako-tako. V vožnji se malo trese, moti pri ngledanju avigacije. Ponavadi sem ga prilimal na šipo tako, da je bil del s telefonom naslonjen na armaturo, tako sem eliminiral tresljaje.

Zdaj mam tega v službenem, za osebnega sem kupil original Brodit pri Farmelu in mi ni žal

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Saj za osebnega bom tudi jaz rešil š čim bolj kvalitetnim.
Gre mi predvsem za trenutno rešitev, ker grem na potovanje z najetim avtom in bi rad imel navigacijo, pa ne vem ali obstaja še kaka boljša začasna (beri odstranljiva) rešitev kot uporaba vakumskega nosilca.

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
za to kar rabiš povsem zadostuje, jaz imam tudi enega za 15€ in ima iste sindrome kot je napisal eden pred menojLPWWY

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
To je pač negativna stran takšnega nosilca. Tista prilagodljiva roka pač ni popolnoma fixna (saj more biti prilagodljiva
grin1.gif
) in zaradi tega pač vibrira, kadar se voziš po slabih cestal (ali pa če imaš necentrirane gume :D). Za priložnostno uporabo pa ta koncept popolnoma zadostuje (moje mnenje).

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
ksz

Ok pol za tokrat ne bom kompliciral. Pa tudi če bo samo za enkratno uporabo.
Potem pa si za domač avto nabavim nekaj bolj resnega.

hvala vam za odgovore

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Lej, jz ti bom tko reku...Jaz sem kupil v Big Bangu en nosilec za 13€ (ubistvu je tak, kot ga je imel/ga se ima Mobitel v ponudbi z N80, GPS sprejemnik ter avto nosilec {na netu ni slikce, je pa v papirni reklami slikca nosilca} ), pa mi je drzal gor Qteka.... Cesta malo bolj lebava, se malo trese, drugače sem pa lahko normalno gledal na Qtek (imel navigacijo gor). Pa me res ni nič motilo...Tko da...Če se ti res splača kupiti kaj dražjega, lahko, ampak 13€ vseeno ni nek velik denar...

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Jaz sem imel tudi tistega iz Bigbanga. Zdržal je približno tri tedne. Potem pa je zaradi tresljajev odpadel. Tako da potem zadeva postane draga, če bi nadaljeval v tej smeri. Vsak delam 150 km z avtom, pa čeprav je samo avtocesta so še vedno tresljaji. Kaj pa vem, mogoče je bil pa moj defekten. Za stalno si bom kupil enega dobrega. Za tisto, kar sem pa gor napisal pa enega cenejšega za na šipo.

AlesKranjc

Zelenc'
18. dec 2008
5
0
1
Zdravo!

Sicer stara tema, ampak bom kar sem napisal.

Je kdo že priskusil ta nosilec za telefon? Izgleda super. pritdiš ga na zračnike, deluje pa s pomočjo nanotehnologije vakuup, kar sicer nevem točno kaj je
smile-1.gif

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Nekoč sem imel podoben nosilec, ki pa mi je sčasoma čisto uničil/polomil zračnike, zato tovrstnih zadev nikoli več.