V petek grem po Panasonic FX-35

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Ima kdo kaj proti?
evil.gif

Vsepovsod po spletnih straneh govorijo o šumu nad iso200. Sicer pa bolj iščem informacije bolj opažam, da je na večih straneh pač točno isti opis, isti pros/cons ... ipd. Opažam, da na splošno pišejo za Panasonica, da ima slike s preveč šuma, lastniki FX oz TZ serij, kaj pravite?

Sicer zamenjujem starega Canona A60, 2mpix. Pri Panasonicu FX-35 se mi dopade: več mpx končno, wide angle, HD video (kakršen koli pač je).

Bom zgrešil nakup?
redface-1.gif
Bi vzel canona ixus ### v rangu 300 eur, samo sem pač navdušen nad večjo resolucijo filmov - pričakujem otroka - kamere pa ne mislim kupit (cena, velikost,...).

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Pri FZ-7 je bilo nad (včasih tudi vključno z) ISO 200 ogromno šuma, tako da s tega vidika znajo biti problemi. Je pa v malce boljših svetlobnih pogojih slika res odlična, prav tako video.

nick

Pripravnik
3. sep 2007
131
0
16
Jaz panasonika ne kupim več pa če mi šenkajo. Imel FX-3, imel 7mpix resolucijo vendar slike slabše kot cannon A70 s 3Mpix. Potem mi je (zapakiran v zaščitno torbico) padel na tla iz 1metra in brez mehanskih poškodb je crknil display za katerega bi moral plačat 150Eur na servisu. Sem ga potem kar na servisu pustil.

Potem sem kupil Nikon D40.
Jaz ti priporočam Canona.

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Damn sem vedel, da se bodo porajali dvomi o nakupu. Joooojjjjjjj.