V kaj naj oblečem Samsung Galaxy S6?

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Obstaja kak popolnoma prozoren in zelo tanek etui za SGS6, ki pokrije samo robove in minimalno ozadje, da telefon ne spremeni barve in debeline? Na živce mi gredo debeli plastični etuiji, ki telefon spremeniko v debelo ploščo, ki je videti kot Casio kalkulator iz osnovne šole. Mi lahko kdo svetuje? Hvala vnaprej!

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48

Te folie so za en k
Po parih dneh bo odstopila po robovih.
Stran vržen denar.To samo lepo izgleda na slikah in če imaš telefon za v izložbo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Lepo zgleda? Še na slikah ne! Naj kupi cenejši telefon ki ne bo rabil folije in gej ovitkov, še zmer lepše, kot s6 v povojih.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Da si malo sposodim temo, pa verjetno bo tudi avtorju prav prišlo.

Ima kdo kakšno dobro izkušnjo s tempered glass?

Naročil 2 tale:

http://www.ebay.co.uk/itm/201302466736?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Vendar se steklo okrog in okrog po robu sploh ni prijelo:S

Sem ze dajal gor tempered glass na s6. Baje ma samsung neko tehnologijo ekrana, ki je na tobovih minimalno zaobljen, zato tudi glass ni cez celo sirino ekrana ampak dobesedno samo pokrije ekran-crn del. Moras ga namestit res perfektno, potem pa sem s krpo glancal po robovih, da se je prijelo ekrana. Zdaj je 1a.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Za s6 (vsaj za edge vem), imaš original samsung super "ovitek" ravno za take:) Pokrije vse robe, je skoraj ne viden, držiš pa za telefon in ne za plastiko.

Na samsungu v lj imajo panzerglass za s6 edge, samo je cena 50€. Ta bi vrjetno moral pokrit in držat na zakrivljenem delu.

p.s. če ima kdo link za note4 za to skelo, vendar more tudi biti na robovih rahlo ukrivljeno:( pa za bolj normalen denar.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nekako tako kot "racing" prevleke za avtomobilske sedeže.
Sam tudi ne vidim smisla, imam Note 4 pa tudi pomislim ne na kak ovitek,. V enem letu lastništva mi še ni padel po tleh in je brez praske.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Nekako tako kot "racing" prevleke za avtomobilske sedeže.
Sam tudi ne vidim smisla, imam Note 4 pa tudi pomislim ne na kak ovitek,. V enem letu lastništva mi še ni padel po tleh in je brez praske.

Najprej kupiš drag telefon, ki je 1 mm tanjši od pol cenejšega, potem pa ga oviješ v 2 mm nagravžen ovitek.
rolleyes-1.gif