v Firefoxu ni šumnikov, v Safariju vse normalno???

ant

Pripravnik
čao.

kot že omenjeno imam probleme na mac os x. očitno sem nekaj spremenil in sedaj mi v firefoxu ne kaže več šumnikov, ampak neka skropucala. kaj naj naredim. pred kakšnim tednom sem na novo naložil mac os x 10.4 in takrat je delovalo normalno. očitno sem nekaj spreminjal v nastavitvah. ali se da vrniti računalnik v stanje pred 1 tednom. v ostalih programih šumniki normalno delujejo (word, pages, safari)

thx

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
poglej pod Firefox/prefernces/content/font & colours - advanced

tam nastaviš kodiranje na Central European

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ant pravi:
ali je možno, da je kaj v nastavitvah za jezike kaj napačno nastavljeno?
Ne vem. Poglej. Je ?
wink-1.gif

Malo poglej nastavitve OS-a glede jezikov, primerjaj z nastavitvami drugih (ali kak si imel prej, če se spomniš).
V skrajni sili nam pokaži, pa bomo še mi gruntali.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Jest mam pod System properties/International nastavljeno Angleščino in SLovenščino. Imam pa jest Panterja 10.3, lahko da je Leopardu kaj drugače (bi pričakoval da bolje kar se tiče podpore Slovenščine)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Sem imel enkrat podobne probleme... mislim, da je bila tezava v tem, da sem imel v international settings slovenscino na prvem mestu. Ko sem zadevo popravil (sem dal anglescino nazaj na prvo mesto), se je tudi firefox zacel obnasati normalno.

ant

Pripravnik
aha potem bo verjetno v tem problem, da sem dal na prvo mesto slovenščino:)

hvala

p.s. kje oz. kako pa se pobriše profil? ker sem opazil, da so se vse nastavitve, ko tudi bookmarksi obdržali tudi po izbrisu in ponovnem nalaganju firefoxa

a treba to narediti pri brisanju vsakega programa? če želiš imeti seveda frišne nastavitve?

hvala

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Zbriši library/caches/firefox... in library/Application support/firefox to bi moralo bit to :)

Nazadnje urejeno: