V Firefoxu ne morem shranjevati datotek s spleta

2. sep 2007
1.535
833
113
Dolenjska
Uporabljam Mozillo Firefox. Vse od nedelje ne morem več shranjevati slik, gifov ali videov s spleta. Sem probal z IE-jem in tam dela normalno.

Primer za Firefox: Desni klik na sliko, izberem shrani kot in potem nič. Naslednje okno, kjer bi izbral mapo za shranjevanje ali tip slike se sploh ne pojavi.

Prosim za pomoč.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.064
1.860
113
Emona / Carnium
Verjetno bi bilo fajn vedeti, kaj se je dogajalo v nedeljo oz. tiste dni pred nedeljo. Si kaj nameščal? Nekateri programi znajo "podtakniti" toolbar-e in podobno, če nisi pozoren med inštalacijo.
Malo poskeniraj sistem za kakšnim malware-om (Uporabiš lahko spybot ali ccleaner ali kaj podobnega). Če ne pa odstrani Firefox in ponovno namesti frišno verzijo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
poglej v nastavitve, da ni mogoče že prednastavljena mapa v katero se shranjuje in te zato ne vpraša.

2. sep 2007
1.535
833
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Alko_man pravi:
Poglej še med Dodatke Firefoxa- če nimaš kaj čudnega nameščenega...

Hm, stvar se zapleta. V dodatkih sem našel 2 obvestili, eno je za Foxit Reader Plugin, drugo pa za Java Plugin. Oba plugina sta označena z rdečim klicajem in obvestilom, da sta oba - known to be vulnerable, use with caution

V meniju Tools mi tudi noče odpreti Java Console.

V nedeljo, ko sem prvič opazil problem sem samo bral Alter, Mn3njalnik in Wikipedio. Nisem nameščal nobenih programov.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Jaz bi na tvojem mestu čisto pobrisal Firefox, potem pregledal sistem z antivirusnim in malware programom in potem ponovno namestil...

Probaj s tem za popolno odstranitev (ampak na lastno odgovornost:) ) Klik

Podobne teme