V Domzalah imamo konkretrn pozar

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Ze ko sem se na motorju peljal iz Ljubljane proti Domzalam sem od dalec videl bel dim na Domzalami in sem mislil, da je vaja, ki je bila napovedana za Kolicevo, ampak je kar konmretno. Cca 30 tovornjakov gasilskih drustev iz Domzal in okolice so ze zdaj, pa se kar prihajajo. Fotke sledijo.

Je pa to stavba med Mercatorjem in srednjo solo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.445
7.094
113
POŽARI IN EKSPLOZIJE
20.05.2012 17:50

Požari v objektih - Stanovanjske stavbe
DOMŽALE, Pri Mercator centru v Domžalah gori.

Jebeš požar, fuzbal se igra naprej
hysterical-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Streha še gori, se vidi s strani. Najtežje je gasilcem, ki morajo v notranjosti gasiti. Menda je notri dosti barv.

Fotke:

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Nepomembna, lahko bi rekli drugorazredna tema. Važno je, da je med polčasom Domžale-Olimpija 0:0
evil.gif
Nepomemben, zastarel post! Važno je, da se je tekma Domžale : Olimpija končala z 0:1!!!
cool-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
po radiju so pa govorili da gori kozolec in zapuščena hiša...
Eh, po radiu...
crazy1.gif

Zadnjič je bilo na 202, da eden vozi po napačni strani AC od Kranja proti Torovem. Ker sem bil ravno takrat na tej lokaciji, le da v drugo smer, gledam, kdaj bom pacienta ujel oz kje ga bojo Korenjaki mlatili oz kje se bo kadilo iz razbitin, pa nič od tega. Potem čez par dni spet obvestilo, da je na AC od počivališča Voklo do izvoza Kranj Zahod razsuti tovor na cesti. V tistem trenutku sem bil ravno na cestninski, pa sem rekel "šit, spet bo kolona, dren, sranje...". Pozorno spremljam štop lampe na vozilih pred mano in - nobenih svetlobnih efektov, kakor tudi ne kakršnegakoli razsutega tovora.
bonk.gif

In to Val202, ki je ipak edini resen radijski medij v Sloveniji.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
A kdo ve koliko kW je bila elektrarna?
Mogla je biti kar nekaj glede na velikost strehe.

Drugače pa uradni info je takle:

Citat:
Ob 17.47 je na Cesti talcev v Domžalah gorel poslovni objekt, v katerem je imelo sedež več podjetij.
V prvem in drugem nadstropju je bilo skladišče elektro materiala, v kleti pa je skladišče odpadnega jedilnega olja. Zagorelo je pod nadstreškom v prvi etaži, nato pa se je ogenj razširil na drugo etažo, podstrešje in ostrešje prekrito z električnimi sončnimi celicami, ki so zgorele v celoti, močno pa je poškodoval tudi skladiščne prostore. Požar je pogasilo 187 gasilcev iz prostovoljnih društev GZ Domžale in Trzina. Zaradi preveč vdihanega dima je bila trem gasilcem nudena zdravniška pomoč.
Vzrok požara in višino gmotne škode pa ocenjujejo pristojne službe.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.331
7.088
113
pri taščici
Huh nekam zgodnja ura prijave pozara. A so s pgd tako dolgo cakali da so ugotovil obseg pozara al kaj? Jaz sem ene gasilce videl sele okolo 18:40 ko so sli na teren. Sicer pa ce je bila fuzbal tekma zraven se bojim da so navijaci imeli kaj prste zraven. A ni pri fuzbal tekmah visjega ranga tudi gasilstvo prisotno (bakle pa tko naprej)?
Moram mal internih info zbrat

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer pa ce je bila fuzbal tekma zraven se bojim da so navijaci imeli kaj prste zraven. A ni pri fuzbal tekmah visjega ranga tudi gasilstvo prisotno (bakle pa tko naprej)?
Višjega ranga??? A po nadmorski višini?
hysterical-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Huh nekam zgodnja ura prijave pozara. A so s pgd tako dolgo cakali da so ugotovil obseg pozara al kaj? Jaz sem ene gasilce videl sele okolo 18:40 ko so sli na teren. Sicer pa ce je bila fuzbal tekma zraven se bojim da so navijaci imeli kaj prste zraven. A ni pri fuzbal tekmah visjega ranga tudi gasilstvo prisotno (bakle pa tko naprej)?

Ne verjamem o tvojem času mogoče si slišal oz videl ko so dvignili celo zvezo drugač je pa CPV Domžale je poklicna in izvažajo v minuti.
PGDji pa odvisno od nekaj minut do 15 minut.

Požarno varovanje mora ostat na tistem mestu kjer more varovat v tem primeru na štadijonu.

Glede bakel pa ne vrjemem, da so vzrok ker je po slikah sodeč zagorelo v bližini sončnih celic. Mogoče kratek stik?