Zdravo Slovenija kot Slovenija, vse kar je novega, morda malce skritega pred konkurenco v slovenskem prostoru, ki je praktično ni (zastopamo najuglednejša imena tega sveta), je potrebno spljuvati in skritizirati, medtem ko o KD skladih, ki mimogrede ustvarijo toliko minusa, kot naši plusa vsako leto, pa seveda nobene besede, Te kar malce zaboli pri srcu, ker si v očeh nekaterih videti zloben, kot da ljudem ne želiš dobro, sploh ožjemu družinskemu krogu, kot so starši, prijatelji, bivši sošolci itd, daj pomislite malo, če bi pri tej zadevi res šlo za piramidni sistem, kakšno nategovanje kot radi pravite, menda ne bi vlačil tja ljudi, ki mi pomenijo vse na svetu? No ampak v sloveniji je jasno, da se graja tudi dobre zadeve, tržna niša praktično za nekaj prihodnjih desetletij, je rekel eden uglednih slovenskih finančnikov, ne metat vsega v isti koš. Morda takrat ko so bili ES, res da ni bilo vse tako kot treba, morda oz mislim da to kar drži, da so takrat delovali celo brez kake licence itd itd, imeli so svojo pot, da so prišli do tja kjer so danes, tako da vsak, ki bi rad poskrbel zase, svojo prihodnost itd po celi sloveniji organiziramo predstavitve podjetja, v Ljubljani so to navadno torki in četrtki ob 19h, pa si ljudje pridite sami pogledat, da ne bo potrebno preko forumov širiti neresnico, pa da se razumemo, verjamem da je kdo v preteklosti bil razočaran, vendar to je spet od strukture odvisno, če oseba, ki ti je za to povedala že v štartu ni poštenjak, potem to jasno da ni dobro, vendar v moji strukturi vem, da smo sami pošteni ljudje, pa kolikor mi je uspelo spoznati sodelavce iz drugih struktur, pravtako nisem do sedaj spoznal enega (1!) samega slabega človeka, ki ljudem ne bi želel dobro. Pač delujemo po sistemu MLM, za kar je še bivši predsednik Clinton pred leti neki gospe podelil priznanje za razcvet ameriškega gospodarstva, Donald Trump je rekel, ko so ga vprašali, kaj bi počel, če bi imel priložnost začeti znova, rekel je finance in MLM, tako da dragi laiki, prosil bi vas, da se v prihodnje o stvareh malce bolj pozanimate, preden mnenja podate takole na forum, no saj mene osebno ne moti, ker je jasno, da lahko čez nas piše vsak, ki ima nekaj minut časa, skoraj desetletje se je čakalo, da se je v sloveniji spremenil zakon, da so lahko leta 2000 vstopili na naš trg. Raznim ponudnikom, katerih večina je v državni lasti, kot so triglav, adriatic, merkur, kd, nlb, ki niti evrske inflacije ne pokrivajo s svojimi "donosi" je šlo to normalno v nos, še danes jim gre, ker jih stranke iz meseca v mesec zapuščajo in se raje odločajo za nas, kjer bodo denar dejansko tudi dobili. Pa če bi bili res neki piramidniki in nevem kaj še vse pravite tu gor, verjamem, da bi se kakšen od športnikov alpskega smučanja, plavanja, gimnastike, nogometa, ki varčuje pri nas, že davno odločil za izstop, nam naredil slabo reklamo ali kaj podobnega, če bi slabo gospodarili z njegovimi prihranki, tako pa še danes vse tiho je bilo, le veliko laikov ima za povedati ogromno.