Uvoz zaznamkov v SamsungGalaxy S4 mini

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Živjo,

en teden se že matram, da bi na kakšen način uvozil zaznamke v privzeti brskalnik, pa mi nikakor ne rata? Ima morda kdo kako idejo..?

hvala

Lp

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Na računalniku si namesti Chrome in ga poveži s svojim gmail accountom. Potem ti bodo zaznamki kar sami prileteli na telefon. Vsaj pri meni je bilo tako, sicer pri SGS3.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik Raven pravi:
Živjo,

en teden se že matram, da bi na kakšen način uvozil zaznamke v privzeti brskalnik, pa mi nikakor ne rata? Ima morda kdo kako idejo..?

hvala

Lp

Boš moral bolj natančno vprašanje postavit. Uvoz od kod?

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
@bizi: s chrome-om sem že poskusil, vendar se nič ne naloži v prednaložen brskalnik. V Chrome sicer se, ampak jaz bi rad v tega, android brskalnik, al kako se mu že reče..

@MaTejHo: uvozil bi recimo iz kakega drugega brskalnika, oziroma predhodno sem iz Mozille izvozil v bookmarks.html, ampak jih nikakor ne znam uvozit. Nikjer v nstavitvah nisem našel uvozi zaznamke, al pa kej takega..

Torej na kakršenkoli način bi jih uvozil, samo da so uvoženi
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Raven pravi:
@bizi: s chrome-om sem že poskusil, vendar se nič ne naloži v prednaložen brskalnik. V Chrome sicer se, ampak jaz bi rad v tega, android brskalnik, al kako se mu že reče..

@MaTejHo: uvozil bi recimo iz kakega drugega brskalnika, oziroma predhodno sem iz Mozille izvozil v bookmarks.html, ampak jih nikakor ne znam uvozit. Nikjer v nstavitvah nisem našel uvozi zaznamke, al pa kej takega..

Torej na kakršenkoli način bi jih uvozil, samo da so uvoženi
smile-1.gif

Pa prav v prednaloženi brskalnik mi jih je vrglo, celo v dveh kopijah. Ena kopija v folderju Uvoz iz Samsungovega accounta (bog ve kako so so prišli tja iz namiznega računalnika), druga kopija je pa v folderju Other bookmarks.