Uvoz v Thunderbird

B81

22. jul 2007
37.845
11.075
113
Zdravo

File za inbox v win7 je pa določeni mapi. Ker sem imel shranjen file inbox pred formatiranjem, sem hotel te maile uvozit/dodat k tem novim.
ni šlo, zato sem trenutno datoteko Inbox skopiral drugam in jo nadomestil s staro mapo Inbox. Mailov ni bilo za videti, uvoz ne podpira TB, le outlook in še neke 3 druge.
S čim naj odprem datoteko Inbox, da bom lahko videl stare maile?

Hvala, Lp

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Da ne odpiram nobve teme...

Pred formatiranjem sem naredil backup s programom MozBackup za kompletno e-pošto in nastavitve v thunderbirdu.
Po novi inštalaciji in uvozu z zgornjim programom mi v thuderbirdu pokaže samo e-poštne račune, mailov nikjer.

Kje sem ga polomil?

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Jaz imam na drugi pariticiji, torej ne na sistemski, mapo od Thunderbird profila, in po svezi instalaciji samo pokazem, iz kje naj bere moj profil. Pri tem ohranim vse nastavitve, maile, plugine... Preverjetno deluje ze xy let pri razlicnih ljudeh
smile-1.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Za v prihodnje se bo zadeva rešila verjetno nekaj v tem stilu, kot imaš ti, venda bi bilo več kot odlično, če bi rešil tudi sedanji problem, pa ugibam med naslednjimi možnostmi:

a) MozBackup ni izvozil mailov
b) Mozbackup ni uvozil mailov
c) ne znam poiskat uvožene maile

Torej, lepo prosim za informacijo, če je že kdo delal s programom MozBackup in se mu je kaj podobnega zgodilo.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Datoteka/datoteke od MozBackup je velika koliko? Ce bo to reda 1mb, potem ni vec kaj dosti upanja, ce pa je tega za par 100mb, potem pomeni, da so maili shranjeni v backupu.

Podobne teme

Odgovori
1.212
Ogledi
595.593