Uvoz predelanega vozila?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zanima me koliko preverjajo pod pokrovom, izpušni sistem ipd...

Kaj pričakujejo videt, če pripelješ dost predelan avto? Odpre pokrov in vidi Samco cevi, blow off, velik hladilnik, big brake kit ipd. pač očiten dokaz da ma avto x2 konjev?

Za kakšne feltne ipd. mi je jasno da je bolje prej zamenjat pa pol peljat, kaj pa robo, katero je zelo težko nadomestit s standard deli?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Khm, jst bi rekel da osnova je da ima avto urejeno homologacijo v državi od kjer ga uvoziš.
Vsekakor pa te predelave ki si jih naštel bp čez spraviš pr unih peki na LPP

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nimajo kaj veliko urejeno, tko da bi moral vse posamično oddajat TUV-e, bojim se da bi prišlo do kakih neprehodnih ovir.

PS. Igra kaj vloge, če se vozilo v taki opremi/šasijo sploh ni prodajal v Slo?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Vsekakor lahko igraš na to karto da je vse serijsko-no vsaj večina
smirk-1.gif
kkšne zavore definitivno zmutiš. P. mislm da še vedno največ gledajo na feltne, nižje podvozje, temne šipe, pa kkšn zadnji lonc, pol se pa že kr neha.

Vse ostalo je tm smešno na LPP-ju, p. ali ne rabiš sploh homologirat (enkrat ja, drugič ne) al pa take papirje sprejmejo da je za zjokat
bonk.gif
.

P. kakšnga hudič pa mislš prpelat
grin1.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Odvisno od kje je uvoz narejen...

Lahko bo šlo gladko čez ali pa...boš malo sivih las dobil
evil.gif

Pred časom sem rihtal eno vezo za uvoz GL-a iz USA, ki je bil pripeljan v Litvo potem se pa homologacije ni dalo narediti...no ja na koncu so uredili preko druge veze pa vseeno je šlo kar nekaj živcev temu, ki je uvozil.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
sej oni samo prepišejo iz njihove "homologacije" oz. prometne pa pogleda če se šifre ujemajo

če pa mislš da neboš pršu čez tehničnga pa daš 70 eur pa si pršu čez
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Anglija...

Oni so v pi**** kar se tiče homologacij...ne vpisujejo skoraj nobene stvari.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
plačajo pa za vsako dodatno pi.darijo dodatno zavarovanje! In to kar pošteno ceno!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Majo angleži kake zoll tablice, al je treba vse na tovornjak pa dol prpelat?
write.gif