a kdo ve kaka je carinska stopnja itd pri uvozu peletov in non eu držav? vidim, da je mnogo peletov iz balkanskih dežel, pa me mal mika, da bi poskusil ta del posla.
Saj te ni vprašal, če se mu izplača! vprašal je po carinski stopnji....Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Iz Bosne vem da vozijo. Vendar se ti samemu ne izplača.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Saj te ni vprašal, če se mu izplača! vprašal je po carinski stopnji....Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Iz Bosne vem da vozijo. Vendar se ti samemu ne izplača.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Spediterja imam
Govorim njihovo in stekam posel z rakijo, sladko i kafa
Cene so boljse kot nase, a carina lahko vse ustavi.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a kdo ve kaka je carinska stopnja itd pri uvozu peletov in non eu držav? vidim, da je mnogo peletov iz balkanskih dežel, pa me mal mika, da bi poskusil ta del posla.
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Cene so res boljše, o kvaliteti pa raje ne bi - jaz tega bukovega sr.nja ne dam več v mojo peč.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Spediterja imam
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Cene so res boljše, o kvaliteti pa raje ne bi - jaz tega bukovega sr.nja ne dam več v mojo peč.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Spediterja imam
Zaj če ne mešajo zraven mivke ali kakšnih drugih primesi, potem ne more bit razlike, ali pač? hrast je enak, tukaj ali v srbiji. Kvaliteta lesa in izdelava je pa lahko vprašljiva v slo ali pa v ju. tak da, ne vem zakaj takoj slaba kvaliteta, ko se omeni drugo državo. Tudi in bangladeša bi kvaliteta mogla bit vredu. Le poreklo saharska afrika za lesene pelete zna bit vprašljiva
Razlike so in to občutne.Citat:
Uporabnik zino pravi:
...
Zaj če ne mešajo zraven mivke ali kakšnih drugih primesi, potem ne more bit razlike, ali pač? hrast je enak, tukaj ali v srbiji. Kvaliteta lesa in izdelava je pa lahko vprašljiva v slo ali pa v ju. tak da, ne vem zakaj takoj slaba kvaliteta, ko se omeni drugo državo. Tudi in bangladeša bi kvaliteta mogla bit vredu. Le poreklo saharska afrika za lesene pelete zna bit vprašljiva
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Razlike so in to občutne.Citat:
Uporabnik zino pravi:
...
Če razlik nebi bilo, verjetno nebi bilo potrebno pisati standardov na to temo.
http://www.peleti.com/kvaliteta-peletov.html
Citat:
Uporabnik japke pravi:
... Daljši so bolj stisnjeni in posledično bolj kalorični....