Uvoz avtomobila iz Nemčije in izvoznice tablice.

Vespa

Zelenc'
3. apr 2017
25
0
1
Mene pa zanima če kupiš v Nemčiji (rabljen) avto in dobiš izvozne tablice za 30 dni. Ali se lahko z izvoznimi tablicami pelješ le do doma v Slovenijo ali se lahko z njimi voziš 30 dni kjer želiš?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kjer želiš, oz. znotraj EU. Bolj je merodajno zavarovanje. Jaz sem kupil avtodom in ker je padlo čez prvomajske, sem šel z njim še na Hrvaško na Murter in ni nihče nikjer nič vprašal.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mene pa zanima če kupiš v Nemčiji (rabljen) avto in dobiš izvozne tablice za 30 dni. Ali se lahko z izvoznimi tablicami pelješ le do doma v Slovenijo ali se lahko z njimi voziš 30 dni kjer želiš?
Lahko ampak glej da ga vmes ne razbijes, brez skrbi, ne bi bil prvi... cimprej si daj uredit pravo zavarovanje in kritja...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Jaz sem se vozil s 30 dnevnimi, oz. se trenutno še. Danes končno uredim do konca vse, seveda po tem ko mi je gospod iz FURSa povedal, da je moj avto vreden precej več, kot sem jaz dal zanj. Ko sem mu rekel, da če mi najde kupca za to ceno, na katero vrednoti moj avto, mu ga takoj prodam ampak je rekel, da tega pa žal ne more. :gorjaca:

Vespa

Zelenc'
3. apr 2017
25
0
1
Kako pa skelneš kasko na prizkusne tablice? Oziroma pri kateri zavarovalnici se je to dala storiti na daljavo?