Uveljavitev garancije iPhone - Italy

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Sicer je malenkost ki se niti ne opazi tako zelo , a vseeno dokler ima garancijo, bi rad izkoristil. Na iPhonu 3G imam očitno en ali pa dva mrtva pixla. Telefon je italjanski, odklenjen je od začetka, imam pa gor naloženo Cydio in Installous ( če vpliva to na garancijo,raje povem) .

Kakšen je postopek uveljavitve garancije? Ga odpeljem do katerega koli izmed omenjenih operaterjev na TEJ strani ? Ali se ga odnese v eno izmed Apple trgovin v Italiji?

Garancija sploh krije omenjeno težavo ali ne?
Zdej ko sem zadevo poslikal in malce zoomiral,se mi sploh ne zdi da so mrtvi pixli ampak kot neka umazanija z notranje strani
confused-1.gif
Je možno ali so vseeno mrtvi pixli?

Slika za boljšo predstavo, poleg pa še 2 različni povečavi.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Meni je to podobno umazaniji. Glede uveljavljanja garancije, pa ti bo moral kdo drug dati odgovor.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne, to NISO mrtvi pixli. Pa menda ja vidiš, kako so lepo zloženi zadaj. To bo res kakšna packarija.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
No, ravnokar sem preklel samega sebe vsaj 5x zaradi te umazanije
jezen.gif

Zakaj?

Po navodilih z youtuba sem se spravil "cistit" umazanijo.
Rezultat?

Kupim nov LCD
uf-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Za sekundo prehitro dvignil LCD .. katastrofa.
Upam da dobim jutri kje drug LCD, šola za drugič.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Sh*t happens! Bolje bi bilo, da bi tisto packo še naprej gledal. Jap, sedaj pa imaš hudo šolo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Mja, sej zdej sem ze kupil drug LCD + touch, pa se zdele ksno urco vsaj zajebaval da sem ga zamenjal.

Skatka, iphone je back, packa vredna 80€ je pa tudi odstanjena. Naslednjič je lahko zarad mene pajčevina notr,pa nebom pipal
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Mja, sej zdej sem ze kupil drug LCD + touch, pa se zdele ksno urco vsaj zajebaval da sem ga zamenjal.

Skatka, iphone je back, packa vredna 80€ je pa tudi odstanjena. Naslednjič je lahko zarad mene pajčevina notr,pa nebom pipal
grin1.gif

Dokler ni pajka, je tko res bolje.