Vem, da se gre za "modernizacijo" radijskih postaj, ampak vse ima svoje meje.
Sam sem včasih navijal tuljave na roke, spajkal stereo čipe in ojačevalnike v good old times in diplomiral iz štroma pa še kaj....ampak zakaj je treba odkrivati toplo vodo????
Ker sem proti, oziroma za kompatibilnost FM+DAB sem takoj označen za drugačnega - sovražen zaostalež, označen zabit kmet, če ne bom slišal stotič Krojač Swiftovo v DAB-FAF-ING tehniki, na Avdič retard ponavljajočem radiu.. Ma gonite se v .....se bom zadržal....
Kaj manjka obstoječm FM radiu, da morate preverjenega konja menjati? Kdor rabi 7.1 ali 31.3 quad octa gluh edition prostorski sistem, tak že sedaj ni poslušal radia. Za novice je dovolj že en kanal, ki pove kaj se dogaja po naši kugli.
Že sedaj lovim s preprostim radiem vse postaje ki želim v stereo....tako da mi tole je brezveze....očitno je res važna na tem planetu le še planned obsolesence. Da bi ja vso opremo menjal, tudi original avtoradio, ker drugače si takoj označen za tehnološko zaostalega....
SELL SELL SELL.......da ja čimprej zadeva crkne ali zastara, Dovolj mi je te bebavosti da mi reklama predstavi problem, ki ga sploh nimam, da mi proda novo sranje ki ga sploh ne rabim, z denarjem ki sploh ni moj...
Gonite se v 3 pisane digitalne frekvence vsi skup.....zdaj me pa banajte...I don't care.