utrujenost

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zadnje čase imam probleme s prekomerno utrujenostjo. zvečer lahko sedim do enih, dveh ion delam na pc, alterišem..zjutraj pa sem bo 630 up. komaj se obrijem, oblečem, vrtec..če ne srečam nič novega odkinkam eno po poti.

dopoldne mi akr gre. mogoče kava, dve..po kosilo se za pol urce umirim, ampak sem ponavadi zunaj tako da mine brez posledic. potem sem dober do večera. ko pridem domov..sem ok..če pa dobim otroke v varstvo se pa začne

zdej sem varuška in..najmanjša se plazi po dnevni, vleika vozi poganjalca..jaz pa..že dvakrat sem odkinkal eno kitico..dve..al pa kar cel komad..ura je oko, men se pa sanja ne kaj sta mali delali.

kako nej prinesem to..utrujenost ob dolgočasnih opravilih not..ker..zdejle mi je dost minuta..pol minute in sem off. zraven male lezim na tleh in predne prime igračo v rok jaz že spim.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.662
1.170
113
Titograd
ven, ven, ven in še enkrat ven.... na izi v gozd ali pa na kolo, sem tudi kar nekaj bz utrujen zadnje čase pa mi to pomaga.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zadnje čase imam probleme s prekomerno utrujenostjo. zvečer lahko sedim do enih, dveh ion delam na pc, alterišem..zjutraj pa sem bo 630 up..

pozdrav.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
evo..šel spat pred 23..up ob 5:03..sicer sem potem z muko še dve kitici odšpilal..tja do 630..ampak..crknjen sem..

spim pa k top..baje je bila ponoč drama, vročina 40, jok...mekani ne ve nič

moja jeidna je zakon.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se eno leto..pa se eno..ap se eno..pol pa par let miru..pol pa puberteta..in pol..20 let..vsak an svojem, foter slr, mama umetne sise i na more do poreča

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.134
100
63
Citat:
Uporabnik softi pravi: zdej sem varuška in..najmanjša se plazi po dnevni, vleika vozi poganjalca..jaz pa..že dvakrat sem odkinkal eno kitico..dve..al pa kar cel komad..ura je oko, men se pa sanja ne kaj sta mali delali.

kako nej prinesem to..utrujenost ob dolgočasnih opravilih not..ker..zdejle mi je dost minuta..pol minute in sem off. zraven male lezim na tleh in predne prime igračo v rok jaz že spim.
Ko da bi sam pisal... Za povrh me je pa še tak heksenšus usekal, da bom crkno. Saj bo...

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
podbno se dogaja tudi meni zadnje čase. po moje je krivo to blesavo vreme in totalno nizek pritisk. pa ne mi govorit od gibanja, da kao pomaga. laufam in hodim skor vsak dan in je še kar isto. vstajam ob 6 zjutraj in ob 9 zvečer sem že v poslti, čist kaput. sam še spat!
no ja...bit če bolje...