uTorrent prenaša samo po par kB/s

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Imam eno težavo ... Če si prenašam dol en torrent, dela download v redu, če pa dva, pa hitrost z 2mb/s pade na 5kb/s pri obeh ... Če pa tri torrente, pa nekje isto okoli 5kb/s. redkokdaj se zgodi, da sploh pride do 20kb/s ...

Mogoče kdo ve, v čem je težava? Imam 20/20 mb povezave.

Nastavitve so pa kar v redu nastavljene.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.176
490
83
Spodaj poglej, če ti med downloadom piše disk je prenasičen... Pa se najprej hitrost dvigne? Je dosti sejalcev itd...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Sejalcev je veliko .. nekaj čez 100 pri obeh ... takoj ko enega ustavim, mi takoj poskoči download na 2.3mb/s, če pa onega nazaj zaženem, da mi oba prenaša, pa spet pade na 5, 10 kbs.

Sem mislil, da je v samem torrentu kaj narobe, sem tega zbrisal, pa naložil novega, in je ista pesem.

Nič ne piše ... na disku je še prostora 900 gb.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.718
6.491
113
Gre za znano napako v zadnjih verzijah, če se istočasno prenaša več datotek. Tudi današnja verzija te težave še ne odpravi.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Erikson ... torej predlagaš, da se vrnem v "kameno" dobo?
wink-1.gif
Bok ve, če še so kje stari torrenti. :p

Teflon123

Zelenc'
1. mar 2012
14
0
1
Kako to misliš vrneš v Kameno dobo ? Sej pravim utorrent je od verzije 3.0 in naprej čisto zanič in zbugan zato toplo priporočam downgrade na zgoraj linkano verzijo.

Drugače pa brez skrbi neboš izgubil nobenih torrentov... vsi torrenti, ki jih imašv trenutni utorrent listi se nahajajo v : C:\Users\xxxx\AppData\Roaming\uTorrent da boš lahko prišel do sem moraš imeti obkljukano nastavitev da win kaže skrite datoteke.

Tako da v primru downgrade-a naredi backup .torrentov v zhoraj omenjeni mapi. Odstrani trenutno verzijo utorrenta ki dela probleme namesti zgoraj omenjeno verzijo in v C:\Users\xxxx\AppData\Roaming\uTorrent ponovno skopiraj vse torrente iz backupa.

Enjoy