uTorrent - datoteke manjkajo

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sem dal v uTorrentu nekaj downloadat direktno na zunanji disk. Potem sem moral prekiniti vse skupaj, vzeti disk ven iz računalnika ... Dvakrat je šlo brez problema, potem, ko sem nazaj priključil, zdaj pa javlja za vsak torrent Napaka: Datoteke manjkajo. Prosim, ponovno preverite. Če kliknem na torent in mu rečem, naj odpre vsebovano mapo, odpre kr eno mapo na trdem disku. Kako mu zdaj dopovedat, da naj nadaljuje downloade na zunanjem disku?

Hvala!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Disk ima zdaj drugo črko?

Katero mapo po novem odpre? Je kaj podobna stari (pravi)? (po imenu)

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Hah, glej, glej, pa res. Prej je bil disk F, zdaj mi ga zapiše kot G.
stupid-1.gif
To pa zato, ker sem imel ključek priklopljen, potem sem pa priklopil še disk in odprl uTorrent (v tretje). Se bo dalo to kako zrihtat?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Desni klik na "My Computer", izberi "manage" in nato "disk management". Desni klik na disk ki ga želiš spremeniti in izberi "change drive letter" ter nato še enkrat change. Če moraš zamenjati med dvema daj najprej enemu kar eno tretjo črko, prestavi drugega in nato še prvega.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Še nekaj me zanima ...

Se da filme, ki so downloadani v "dvd obliki", torej mapa VIDEO_TS in potem notri polno DVD VOB fajlov, normalno gledati preko diska preko HD predvajalnika? Kaj potem samo zaženem VIDEO_TS.VOB in bo normalno predvajalo kot dvd?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Eni odprejo mapo z meniji in vsem, pri drugih pa je treba ročno izbrati enega od večjih fajlov.