Ustavljanje scroll na oglasih ???

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Se še komu dogaja, da če z miško scrolla po forumu in se mu le to ustavi ko pride do oglasa? Ce je miška izven oglasa,gre lepo dol dokler scrollas, ce pa je na oglasu, se pa ustavi.

Tolk anoying zadeva da bolj ne, bo vsak čas addblocker prišel v igro spet.
Govora je samo o Alterju.

Če kdo neve o cem govorim, naj odpre en post z več sporocili, se postavi na sredino firefoxa in scrolla z misko od gor do dol in poroča če bo prišel brez "pit stop-a"

EDIT: oz tut če samo miško postavis na banner, scroller ne prime ala ništa !

Nazadnje urejeno:

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Mozilla + addblock plus, pa ne boš vedel za oglase in ne bo težav s scrollanjem
cheer.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Ja, meni isto dela. Je annoying, ampak tolk pa spet ne. Premakneš miško dol z oglasa, pa scrollaš dalje.
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
men se to dogaja redno in zato ...pfuj ! strela jasna privatnike!!!!
jezen.gif

zakaj moram zarad tujga dnarja slalom z mišjo furat ???
10.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Nimam nič proti oglasom dokler me ne motijo, tudi kliknem kakšnega če mi je zanimiv,ampak če me pa začne motit da bom zdej vsakič fural misko levo desno zato da pridem do želenga posta recimo,bo pa s tem način edini klik bil na Adblockerju,pa pač nebom videl oglasov tu gor.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.887
768
113
www.jernej.org
A to vam dela na vseh oglasih?

Jaz sem sedaj probal in mi to na nobenem ni delalo... je pa res, da mam OSX in posledično drugo verzijo flash-a.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Se mi dogaja isto, se mi je pa Firefox vmes nadgradil na verzijo 3.6, tako da ne vem kdo je kriv. Edino za youtube filmčke se spomnim, da se je že prej dogajalo isto.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz mam adblock pa sploh ne vem več, da ima alter oglase. Ali kdorkoli drug.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Zinstaliraš adblock, restartaš forefox, greš na alter in se postaviš z miško na nek banner in na desnem zgornjem robu bannerja se ti pojavi gumb BLOKIRAJ. Klikneš, ga dodaš kot nov filter in stvar dela. Dbest!!!

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.565
476
83
Kdo ve zakaj točno do tega prihaja. Način vstavitve flasha?
Na nekaterih straneh mi (FF) scrolla, če je kurzor nad flashem na nekaterih pa ne. Ena od takih kjer je bila težava je tudi alter. Seveda je že davno v akcijo stopil adblock.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Vse strani se ne bodo enako prikazale v različnik browserjih, nekatere celo ne bodo imeli polne funkcionalnosti. Tukaj je mogoče problem, da okvir za oglas en browser naredi 101 pikslov visok, oglas pa je 100 pikslov visok in tako z miško skrolamo ta en piksel.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Šele zdaj sem pogruntal zakaj mi šteka scrolanje v Mozilli :) Prej nisem nikoli bil pozoren, da se ustavi ravno na oglasu.

Kako pa se nastavi Adblock v Mozilli, da ti pravilno prikazuje strani brez oglasov?

LP