Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jep, meni se je zgodilo isto. Točno po tem, ko sem namazal usnje z kremo. Fajn pobriši kremo dol in čez čas bo nehalo, samo je pa trajalo sigurno pol leta.
če ti uspe locirat kje točno škripa - špricni tja silikonski sprej, pa bo mir (ter seveda takoj pobriši)..če ga nimaš, veš lokacijo pa si kje blizu Lj se boš pa oglasil - ti bo jaz 'špricnil'
možno pa je da škriplje...čeprav susmimd a bo sčasoma (Ko premaz popusti) tudi nehalo.
Citat: Uporabnik C152SLO pravi:
Jep, meni se je zgodilo isto. Točno po tem, ko sem namazal usnje z kremo. Fajn pobriši kremo dol in čez čas bo nehalo, samo je pa trajalo sigurno pol leta.
Citat: Uporabnik C152SLO pravi:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.