Usmrtitev 23 letnice

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Iz tehle sporočil od ust do ust, ne izvemo prav nič, torej, če je ona ali fant ali kdorkoli ubila-a( primer) fotra (ali pač nekoga) ker jo je posiljeval, so jo ubili po krivem, če ga je ubil-a zaradi koristoljubja, je pač dobila kar je iskala! Tam spodaj imajo to pač tako poštimano, ali je prav ali ni je stvar vsakega posameznika, pri nas je mularija odločno preveč zaščitena, primer nesreča prejšnji teden, ko je mulec brez izpita s somišljeniki zletel s ceste in na srečo ni nikogar ubil, lahko bi pa ga in bi dobil samo kakšno opozorilo in nič drugega, torej lahko te mladoletne pamže najemamo za umore sosedov, če jih ravno ne maramo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Pač lepo po plemensko, mentalno so 700 let za razvitim svetom, zato pa obešenja in še javna povrh
bonk.gif
in seks s poročenim moškim, ne glede na to ali je prostovoljen ali ne, je kazniv. Za žensko samo seveda.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Točno na to sem opozoril v temi o darfurju. To je pač njihov način verovanja. Če bi imeli kaj Amerikanosi proti, bi že zdavnaj udarili!
Drugače pa zelo zelo bedno! V njihovem svetu pač je ženska vsega kriva!

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Točno na to sem opozoril v temi o darfurju. To je pač njihov način verovanja. Če bi imeli kaj Amerikanosi proti, bi že zdavnaj udarili!
Drugače pa zelo zelo bedno! V njihovem svetu pač je ženska vsega kriva!

Ja jaz te podpiram ampak določeni tega ne razumejo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
iz novice ne mors bit ziher al so jo al niso... dandane sje lahko vsak kvazi novinar in prevajalec.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja musliji, protestantje in anglikanci so pa to izpopolnili in harajo ze 1000let dlje kot rkc, ampak o tem bos tezko kaj vec izvedel iz osnovnosolskih ucbenikov.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Tudi skoraj toliko je muslimanska vera mlanjša.
Drugače je pa RKC največja PEDOFILSKA MAFIA na svetu poleg tega so bili tudi dobri v zažiganju in mučenju ljudi.