USB to Ethernet

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Serbus

Na ASUS win 8.1 tablici bi rabil ethernet povezavo. Gledal sem malo kable usb to ethernet oziroma micro usb to ethernet, pa se ne znam odločit (beri kot: nimam jajc nekaj kupit ko ne vem če bo delalo).
Ima kdo kaj izkušenj? Kako bi bilo, če kupim micro usb to ethernet (uporabno, ker na tablici je le micro usb vhod) in še dodatno usb to micro usb adapter (na tipkovnici pa je navadni usb vhod)?
Borča

Bogeyman

Zelenc'
2. feb 2010
20
0
1
Jaz sem kupil tega na Amazonu:
http://www.amazon.co.uk/gp/pro...ailpage_o01_s00

Sicer imam android tablico, a deluje odlično. Je pa odvisno od tablice / verzije operacijskega sistema / kernela (vsaj pri androidu), če bo delalo ali ne. Najbolje je da riskiraš in kupiš oz. nadaljuješ iskanje na internetu, da ugotoviš če že ima kdo s tvojo tablico podobne izkušnje.

Nazadnje urejeno:

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Rabim na šihtu za povezavo z napravami, ki imajo Ethernet priključek, ali pa RS232/485. Gre pa preko etherneta hitreje...
Druge ni kot da surfam dalje....

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Imam tole iz eBaya za 14$:

Mi deluje gigabit ethernet brez problema na Win in OS X. Večinoma uporabljam za testiranje in konfiguracijo mrežne opreme, ker lahko enostavno priklopim v virtualko prek USB redirekcije, včasih pa tudi kot primarni ethernet adapter, če Thunderbolt-USB za Maca ostane kje doma na mizi. Če priklopiš na USB 3.0, dejansko deluje s polno hitrostjo gigabit etherneta, 802.1Q tagging deluje (VLANi),... uglavnem zaenkrat nisem imel nekih težav.

Glede na to, da je Win 8.1 tablica, bi moglo delat (USB host mode predvidevam, da podpira?).