Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Fora je v tem, da je potrebno priti v servisni menu. Z nekaterimi univerzalnimi daljinci se to da. Na enem forumu pravijo, da naj bi se to dalo z Logitech Harmony. googlaj "lg lw5700 service menu"
Pri starejših LG-jih se je dalo v servisni menu priti tako, da si dalj časa hkrati držal tipki "menu" na TV-ju in daljincu, ne vem pa, če pri novejših to še laufa.
ja, ena možnost naj bi bila tudi držanje obeh tipk ok, vendar ne deluje nobena varijanta, imam nek poceni medion univerzalec, ki sicer deluje na tv-ju, vendar servis menuja ne odpre nobena tipka
Če si poizkusil še z drugimi kodami, ki so v navodilih za univerzalca navedene za LG, pa ne gre, potem pač s tvojim univerzalcem ne bo šlo.
Tip ima tale daljinec z ebaya
uuu, najlepša ti hvala, res si car. Sem videl, ja, da ima trgovino, vendar nisem tam iskal daljince. Imam pa LG LW579 in bi verjetno moralo delovati, edino koda za servis menu ne vem, če je ista?
sem nabavil ta daljinec in sem nastavil, edino na usb razdelilec lahko priključim samo dva zunanja diska, tretji cardreader pa ne gre, imam pa canyon razdelilec, tam pa je tip uporabil trust razdelilec, ali je pri tem kakšna razlika?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.