Usb problem

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.574
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Na usb ključku imam shranjene slike iz dopusta, vendar mi na računalniku nikakor ne pokaže vsebine ključka. Ključek je verbatim 32giga, nov.
največja fora vsega je, da ko ključ odprem na računalniku je folder empty, ko pa dam desni klik in properties mi pokaže da je zasedenega prostora 2,60giga??? Naj povem da slike na panasonic g30, predvaja bp, samo ne vem kako jih spraviti v mapo na računalnik. Probal sem z copy/paste in je kao kopiral, ampak nič skopiral, spet empty v properties pa zasedeno 2,60g??? Se mogoče komu sanja kaj je problem?? Upam da sem razložil razumljivo
smile-1.gif

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.574
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Poskušal sem kopirat tistih 2,6g slik čeprav jih v folderju ni videt ( če dam desni klik in properties vidim da je zasedenega prostora 2,6g ampak slik ali ikon pa nikjer), ampak je kao nekaj kopiral in tudi skopiral ampak je spet vse prazno. Probal tudi na drugem compu in isto ne dela. Na tretjem kompu je delal bp ampak to je komp, ki je ostal v makedoniji, nič mi ni jasno
tongue-1.gif

Peromat

Pripravnik
25. jul 2012
33
0
6
Na mojemu USB ključu se je neka mapa, v kateri so bile shranjene slike in .pdf datoteke, spremenila v datoteko brez končnice. V lastnostih piše, da je vrsta datoteke: Datoteka. Če jo hočem odpreti me vpraša s katerim programom jo želim odpreti. Datoteka je velika 4 KB.
Zanima me, če kdo mogoče ve, kako se taki stvari streže. Sem že iskal rešitev po raznih forumih, vendar je nisem našel

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Probaj Recuva (ali katerega od drugih, vsak drugi teden omenjenih) programov za reševanje podatkov.

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
pri nameščanju windowsov sem po pomoti sformatiral usb ključek( bil je v reži na zadnji strani računalnika)
bonk.gif
Podatki tako vem da so adijo, ampak je nov(intenso16gb),prosim za pomoč.
lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Recuva
wink-1.gif

(odvisno od okoliščin, mogoče se da rešiti)

Kaj ti v Disk Management (vtipkaj v Start meni) pokaže? A tam dovoli kreiranje particije?

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
recuva ne zazna nič, sory v visti mi ne najde disk management.
lp
našel disk management ,sformatiral ,deluje.. stokrat hvala
cheer.gif

Nazadnje urejeno: