USB ključek Verbatim - garancija

iskalec

Pripravnik
30. avg 2007
78
1
8
Imam občutek, da mi je odpovedal USB ključek Verbatim 3.0 32 GB (na noben način ga ne morem niti uporabljati, niti fomatirati - na različnih računalnikih). Star je malo manj kot dve leti in kot gledam na nekaterih spletnih straneh, naj bi bila garancija dve leti. Kupil sem ga na Petrolu v akciji za njihove točke, račun imam shranjen, embalaže žal ne.
Ali morda kdo ve, katero podjetje je uvoznik oz. nosilec garancije, kamor bi zadevo poslal v reklamacijo?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.042
438
83
tam ko se terc po tori rola
Kadarkoli sem uveljavljal garancijo, še vedno sem šel tja, kjer sem zadevo kupil. Pojdi na Petrol, naj ga pošljejo na popravilo. Mislim pa, da ti bodo dali denar nazaj. To je tako majhna vrednost, da ni računice popravljati. Če bodo komplicirali, vprašaj direktno na Petrol, ali pa vsaj na njihovi FB strani.

Petrol

Petrol d.d.
31. avg 2011
109
22
18
Spoštovani,

prosimo vas, da zahtevek za reklamacijo pošljete prek obrazca Povej Petrolu (www.petrol.si/povej). Produktni vodja vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.

Hvala in lep dan!

S spoštovanjem,

Klemen Geršak
Spletno komuniciranje in tržne raziskave
Petrol d.d., Ljubljana

iskalec

Pripravnik
30. avg 2007
78
1
8
Najlepša hvala.

Citat:
Uporabnik Petrol pravi:
Spoštovani,

prosimo vas, da zahtevek za reklamacijo pošljete prek obrazca Povej Petrolu (www.petrol.si/povej). Produktni vodja vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.

Hvala in lep dan!

S spoštovanjem,

Klemen Geršak
Spletno komuniciranje in tržne raziskave
Petrol d.d., Ljubljana

Podobne teme