USB kljuc tezave

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sandisk Ultra, 32 GB.

Plata, Asus P8P67 Pro

Vstekanega sem imel spredaj na USB3 port. Dal snemati za cca 20 GB robe in pustil.. po 25 minutah pridem nazaj, freeze. Tudi total commanderja se ni dalo killat.

Izstekam ven, formatiram kul. Na USB3 portu (kjer je prej friznil) dela, sicer malce pocasneje, kot na USB2. Sedaj pa zraven na USB2 portu noce delat, nikakor. Lucka utripa v neskoncnost na kljucu, zazna ga, uporabljati se ga pa ne da. Formatiral sem ze low level na drugi kisti, z tovarniskimi nastavitvami. Pa nic, na usb2 noce delat. Tudi bios ne gre cez, cim je tja ustekan. Cim vtaknem v ta port drug usb kljuc, tezav ni. Se pravi, port naj bi deloval. Edino s tem kljucem ne.

V device managerju sem ga uinstallal. Nic.
Uninstallal vse usb porte. Nic.

Any idea?
redface-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
1.) Linux
2.) Servis

Dodatno: kaj točno ne dela? Ta ključ na tem PC? Samo na enem USB2 portu? Kaj p ana drugih? NA drugih PC? Druge USB naprave na tem PC?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Na sprednjih dveh USB2 portih ne dela in tudi bios cakaaaaa in cakaaaaa, ce je ta kljuc ustekan. Na sprednjih USB3 in treh drugih kistah dela bp.

USB2 porta pa delujta bp z drugimi kljuci.

Mi pliz das link za usb bootable linux?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
nahrung002.gif

Samo so res komedije s tem kljucem.

Sem probal preko hirensa najprej. Mini XP, vse lepo zazna, kopira vse, bp. Rebutam. Pride lepo v 7-ko, vse lepo dela. Iztaknem, vtaknem kljuc. Nic vec.. traja lep cajt, da ga zazna ampak je neuporaben. In to na katerem koli USB2 portu, na USB3 pa lepo dela.

Dafuq?

Kaj nej, usb2 kontroler reinstaliram?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Je latest.

Po parih urah f.... sem prisel do tega, da:

- na USB3 portu deluje ok
- na USB2 portih, ob priklopu se zaganja in zaganja, toliko da se prikaze crka pogona in je to to.

V Linuxu in miniXP deluje OK. Na drugih PCjih deluje OK.

Ocitno je zbluzil USB2 driver na 7-ici. Kako tocno in uspesno ga reinstallati pa se nisem nasel.