Kaj je to kabelj?Pozdravljeni ,zanima me kaj pomeni barva utikač za polnjenje telefona,prvi je rumen drugi je vijolčni?
Kabel kupljen v Ljubljani?Kaj je to kabelj?
ziher, za po elektricnem omrezju podatke prenasat . Verjetno je eden za qucikcharge standard, drugi rumeni pa navaden. Barve so pa cudne, jaz imam npr takega z dvema zelenima in enim oranznim, ki je QC3.haha, kabelj!!
modri je usb 3.0, hitrejši prenos podatkov...
Hvala za pomoč vijolčni je zelo hitro, rumeni pa hitro ponjenje,sem moral preklopito na drugi adapter ki dela na te standarde.Tule je nekaj informacij
Barve priključkov USB
A je sam kabel isti? Tudi kabel mora podpirat QuickCharge? Pišeš tako da ni jasno kaj želiš vprašati. Če prav razumem: imaš dva polnilca, na enem ti dela hitro polnjenje, na drugem kjer imaš dve različni bavi (za tega, ki sprašuješ kaj barve pomenijo), ti hitro polnjenje ne dela.
Torej: vzemi kabel od tistega kjer ti hitro polnjenje dela (brez napajalnika), pa ga daj v rumenega in v modrega na tem polnilcu ki te zanima, pa boš videl če dela hitro polnjenje na katerem. Če ne, potem je lahko tudi kak standard ki ga telefon ne podpira (so različni QC standardi, npr. samsung ima svojega, oneplus spet ne delajo vsi polnilci in kabli hitrega polnjenja, vsaj pri meni je OP polnil samo na originalnem hitro).
Pred nekaj leti sem ob cesti opazil reklamno tablo, ki je vabila na veselico. No tam je pisalo, da bo igral ANSAMBELJ... Tudi gasilci niso čisto vsi pismeniDaj naj nekdo popravi naslov teme, me vsakič kar zmrazi, ko zagledam kabelj
Očitno je tebi bilj pomemben pravopis kot težava s katero se srečujemo uporabniki,vse lepo in prav ,kdor dela greši.Daj naj nekdo popravi naslov teme, me vsakič kar zmrazi, ko zagledam kabelj
Res je malo zoprno, zmeraj dobim asociacijo na rabelj. In ja, tudi pravopis je pomemben.Sploh ne, rad pomagam. Ampak vedno ko odprem to kategorijo mi seka ven ta kabelj.