Urejanje priljubljenih

yill

Pripravnik
18. avg 2008
30
0
6
Pozdravljeni!

Zanima me če obstaja kak pameten program za urejanje "priljubljenih" (waypoints) točk na Garminu.
Naložil sem namreš neke route iz splentih strani za ameriko kamor se odpravljam in imam sedaj celo zmedo...
Bi pa jih rad uredil, ker so waypointi zelo dobri.

Hvala

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Garminov Mapsource poznaš ali ti je to preveč špartansko in iščeš kaj bolj "dovršenega"?

yill

Pripravnik
18. avg 2008
30
0
6
Poznam, iščem kaj bolj dovršenega. Trenutno imam recimo nekje 50 waypointov oz. priljubljenih. Vsakič, ko dodam nove mi jih MapSource preprosto doda brez, da bi lahko urejal, stare, ki so že na napravi.
Pod urejal mislim, da bi recimo hotele dal v kategorijo hoteli itn...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Kaj pa če najprej presnameš priljubljene z naprave v Mapsource in potem, ko jih urediš, presnameš spet nazaj?

Drugače pa se strinjam, da to ni najboljši program pod soncem... žal pa se ne ukvarjam s tem in ti ne znam priporočati kaj boljšega. Bo zagotovo kdo drug kaj več napisal.

yill

Pripravnik
18. avg 2008
30
0
6
Hvala za hitre odgovore.

To kar predlagaš sem že poskušal početi, a mi MapSource samo doda nove waypointe in kategorije na napravo ne da bi stare pobrisal in s tem dobivam vedno večjo zmedo na napravi.
Na napravi pa ne najdem funkcije, ki bi mi zbrisala vse priljubljene naenkrat (moram vsakega posebej kar pa je impossible pri 50 ali več točkah, kdo pa se bo s tem klikanjem po zaslonu jajcal...)

I

Izbrisan uporabnik #488

Uvozi iz naprave priljubljene v MS, pobriši na napravi pripljubljene, uredi v MS priljubljene in uvozi ...
Ne vem kateri model imaš, ampak priljubljene se brišejo pod "Moji podatki", vsi naenkrat ali samo določeni.

yill

Pripravnik
18. avg 2008
30
0
6
Uh super. Nisem vedel, da je to med "Moji podatki". Krasno.

Hvala še enkrat