Urejanje Pdf dokumenta

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.994
7.356
113
V službi dostikrat prejeto ponudbo ali teh. risbo pošljem naprej do končnega kupca, vendar se vedno zajjebavam z brisanjem podatkov dobavitelja. Ali podatke izrežem, pobrišem, pokracam in zadevo tako poskeniram in pošljem naprej.
Verjamem, da obstaja način, kjer lahko stvari iz pdf-a elegantno brišeš. Lahko kdo pomaga, svetuje?

Lep dan še naprej

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.994
7.356
113
Imam instaliran Foxit reader in tole kar si prilepil so plačljivi programi. Je kaj free za Windows 10?

Nazadnje urejeno:

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.226
3.628
113
Jaz imam podobne potrebe, ki pa so zelo, zelo občasne.
ako v takih primerih uporabljam kar sledečo kamenodobno
evil.gif
rešitev:
- odprem dokumant na ekranu>orodje za izrezovanje>skrani kot .jpg>odpreš s slikarjem>pobrišeš kar te "moti">pripneš obdelano siko v mail, oz. jo "sprintaš" nazaj v .pdf in pošlješ v priponki
(če imaš kakšne ogromne risbe to ne bo špilalo, za navadne ponudbe pa je čisto OK)

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.463
2.586
113
Če le lahko, potem zastonj. Če pa ne gre, pa skrekat!
smile-1.gif
-< tole je šala.
Sam sem to rešil v zadnjih 2 dneh. Mislim pa, da je PDF-XChange Viewer. Za doma.
V službi Acrobat Reader XI zadosti vsem potrebam: forvard rizb brez txt For end user only, Top sekret
smile-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.463
2.586
113
on line? malce nerodno je lahko.
no stestiral moje. off line.
stvar brezplačna. Free eXPert PDF Reader -> Google. deluje BP, tako kot sem si zamislil.
ali pa PDF-Viewer, za edit PDF
bi pa tu predlagal še en pdf editor. PDF Split And Merge Basic
združi več pdf, pa obrašač, pa vrstni red pdf.
sam ga uporabljam kot združevalnik in razvrščevalnik.

emirATes

Pripravnik
9. apr 2012
159
7
18
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ksz
prav neverjetni ste. vsi bi imeli vsee zastonj, čeprav to uporabljate v službene namene
balkanci na kvadrat

balkanci gor al pa dol, stroške je treba zmanjšat
evil.gif