Urejanje kontaktov na iPhone-ju.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.011
6.190
113
Ker imam od jabolk raje Jonagold, kot ameriške ogrizke, sem na tem področju bolj bos.

Torej imam nalogo da kontakte iz aJfouna 1-kice prenesem v aJfoun 4-kico. Kateri program Applovci uporabljajo za sinhronizacijo?

Kako pa se kaj pri jabolkih odnese sinhronizacija z M$ Exchangeom. Ima kdo izkušnje s tem?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ker imam od jabolk raje Jonagold, kot ameriške ogrizke, sem na tem področju bolj bos.

Torej imam nalogo da kontakte iz aJfouna 1-kice prenesem v aJfoun 4-kico. Kateri program Applovci uporabljajo za sinhronizacijo?

Kako pa se kaj pri jabolkih odnese sinhronizacija z M$ Exchangeom. Ima kdo izkušnje s tem?

Najlazje s pomocjo iTunes
smile-1.gif
...

Z Exchange-om deluje odlicno ...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Že od E65 imam centraliziran imenik na Gmailu, ki se sinhronizira s telefonom preko Exchange-a. Enako na E71 in sedaj na Štirici.

Vzemi si čas in uredi vse kontakte na Gmailu (seveda jih prej prenesi s starega telefona, bodisi preko iTunes-ov, bodisi preko Exchange-a (upam, da ga enica podpira). Odkar ima Google še opcijo "undo" za zadnjih 30 dni tako ali tako ne moreš praktično ničesar posrat pri združevanju in brisanju podvojenih kontaktov.