1. A je še kdo opazil, da ti Urbanomati sploh ne primejo? Po 15-ih poskusih končno prime in zazna kartico, potem daš not drobiž, da jo napolniš...moraš spet približat in ne gre. To sem opazil na praktično vseh avtomatih, kjer sem polnil. Sem nalašč počakal še na koga drugega, da vidim če bo imel iste probleme...in so se vsi matrali, da jim zazna Urbano. Pomojem to ni najbolj normalno??
2. ŽE DVE Urbani sta mi crknili! Ne zazna jo niti avtomat na busu več. Danes je šla druga po gobe in obakrat sem imel že po 5 EUR na računu. Kdo mi to povrne in kako?? Šofer busa je rekel, da se mi je verjetno razmagnetila?! Imel sem jo v denarnici kot vse ostale kartice. Tale druga Urbana je zdržala točno 1 mesec. WTF?
Še kdo s podobnimi problemi?
2. ŽE DVE Urbani sta mi crknili! Ne zazna jo niti avtomat na busu več. Danes je šla druga po gobe in obakrat sem imel že po 5 EUR na računu. Kdo mi to povrne in kako?? Šofer busa je rekel, da se mi je verjetno razmagnetila?! Imel sem jo v denarnici kot vse ostale kartice. Tale druga Urbana je zdržala točno 1 mesec. WTF?
Še kdo s podobnimi problemi?
Nazadnje urejeno: