Uradna predstavitev iPhone 4g

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
http://mojapple.net/tabid/39/a...snjem-WWDC.aspx

wwdc10.png

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
me zanima, če bomo izvedeli kaj o 4g, kar že ni "ušlo" javnosti? Je bil pa že skrajni čas, da pride ven nov jesus fone ... moj 3g bo kmalu star že dve leti...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Skrajni čas? Vse gre točno po koledarju... logično, da je tvoj 3G star že dve leti, če je pa pred enim letom izšel 3Gs, ta mesec bo pa "4g"... čez eno leto bo pa 3Gs star dve leti, "4g" eno leto, izšel bo pa nov telefon. Bo tudi takrat skrajni čas za to?
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Jebeš telefon, ki ima prazno baterijo že ob treh popoldne. Moj iPhone je točno tak. Lep, a neuporaben za resno poslovno uporabo. za kaj takšnega je primeren le BlackBerry.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Jebeš telefon, ki ima prazno baterijo že ob treh popoldne. Moj iPhone je točno tak. Lep, a neuporaben za resno poslovno uporabo. za kaj takšnega je primeren le BlackBerry.

Ne skrbi, apple ima vse v planu, menda bo 4G imel zamenljivo baterijo? Torej sklepam da bo v pripravi kakšna iBattery za 200 dolarjev in bo super duper!
grims-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Jutri zvečer ob 19h...

@coolpower: Baterija zdrži podobno kot na vseh telefonih istega ranga (beri: telefonih s podobnim zaslonom, podobnim procesorjem, podobno velikostjo/težo), ... Meni konkretno ob kar precejšnji uporabi brez problema cel dan. Se pa da seveda baterijo izprazniti tudi v parih urah (vklopljen in povezan wifi, vklopljen in povezan BT, cel čas vklopljen zaslon in po možnosti nonstop telefoniranje ali pa "drkanje" po telefonu). Če ti pa ob "normalni" uporabi baterija prehitro crkne, je pa priporočljiv obisk servisa
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne skrbi, apple ima vse v planu, menda bo 4G imel zamenljivo baterijo? Torej sklepam da bo v pripravi kakšna iBattery za 200 dolarjev in bo super duper!
grims-1.gif
Ne bo imel zamenljive baterije, tako da ne skrbi glede predragih baterij
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ne ne saj ne skrbim da bodo predrage replacement baterije ampak sem ciljal na to da boš pa lahko kot dodatno opremo dokupil super duper baterijo
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To lahko ze sedaj ... Na voljo je kar nekaj "battery pack-ov" ...

Sicer se pa strinjam z mikrohardom.. Mozno,d a gre za star iPhone, kateremu je baterija ze opesala... ali pa je iPhone jailbreakan in namescen kaksen program ali dodatek, ki "cuza" baterijo. Eden izmed nacinov za hitro ispraznitev baterije je recimo iPhone 2G in namescen native MMS dodatek... ali pa Backgrounder in postavitev kaksnega pozresnega programa v ozadje....

Sam ima ponavadi prizgano vse (BT, WiFI, pushmail,...) pa imam ponavadi zvecer se vsaj 20% baterije (vcasih tudi vec, odvisno od dneva... vcasih pa se tudi zgodi, da je potrebno ze prej poiskati kaksen vir energije
smile-1.gif
...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mater ste že eni živčni
smile-1.gif

Sam res.

Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Jutri zvečer ob 19h...

@coolpower: Baterija zdrži podobno kot na vseh telefonih istega ranga (beri: telefonih s podobnim zaslonom, podobnim procesorjem, podobno velikostjo/težo), ... Meni konkretno ob kar precejšnji uporabi brez problema cel dan. Se pa da seveda baterijo izprazniti tudi v parih urah (vklopljen in povezan wifi, vklopljen in povezan BT, cel čas vklopljen zaslon in po možnosti nonstop telefoniranje ali pa "drkanje" po telefonu). Če ti pa ob "normalni" uporabi baterija prehitro crkne, je pa priporočljiv obisk servisa
wink-1.gif

Htc Hero zdrži 2 dneva.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ah... en dan, dva dneva... to nič ne pomeni. Moji sestri tudi iPhone zdrži 3 dni (pač samo SMS-a, telefonira ter malo brska po spletu). Meni je čez vikend tudi zdržal 2 dneva. Dejansko bi lahko povedal samo nekdo, ki si lasti (oz. si je lastil) oba telefona in je tudi oba uporabljal na enak način... šele takrat bi lahko merili v času.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
moj heroj niti narisan ne zdrži 2 dni, razen če ga ne uporabljam
stupid-1.gif
verjetno od vse navlake, komaj čakam da mi ga update spuca

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ko sem imel G1... je ta se manj zdrzal kot iPhone... pa tudi HTC Tattoo je bil veckrat prazen ze popoldan... Ob uproabi kot pimarni telefon... Edini, ki je drzal malo dlje je bila Nokia E71 ... BlackBerry pa mi ne potegne, ker ce bi zelel popolno sinhronizacijo (koledar, imenik,... ) i moral imeti BES... to pa je kar drago, ce se gre samo za enega uporabnika
smile-1.gif
... BIS pa sinhronizira samo e-posto ...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.999
6.173
113
Meni HTC touch2 dela 3 dni BP pa se vmes velikokrat povežem na WiFi, maili se sinhronizirajo vsako uro itd. Seveda je potrebno WiFi po uporabi izklopit, če tega ne počnete, potem nehajte jamBrat, ker je krivda povsem na vaši strani.