urad za enake možnosti

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja kaj! zakaj bi morale babe imet ceneje kot dedci???

bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ne, pa sej mene nič ne moti... nej majo cenej. kdo če it, nej gre...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
sej mene tud ne, da smo moski diskriminirani mi je itak jasno in sem se sprijaznu

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sicer - a nismo skoz? greš v trgovino s cunjami - babe imajo 3/4 cunj, deci pa en vogal tam!

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Nč bat, dedi.
Delovna doba za lepši spol se podaljšuje, še malo, pa bodo morale delati enako dolgo, kot moški. Kazen za lepoto?

In naslednja poteza kapitalistov bo zagotovo, da bodo ženskam podaljšali delovno dobo še za približno 4 leta, kolikor povprečna Evropejka živi dlje od povprečnega Evropejca...
Res ni logike, da živijo v povprečju 4 leta več, 20 let nazaj pa so šle v penzijo dve leti prej kot moški.

Sedaj jim bo počasi žal (ali pa jim že je), ko vidijo, kam jih je pripeljala emancipacija, enakopravnost in urad za enake možnosti.

Baje, da sta spola po ustavi enakopravna. Torej?

Formula je enostavna: enake možnosti = enake obveznosti = enak starostni pogoj za pokojnino.

Nazadnje urejeno:

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Meni so zabavna ta ženska pritoževanja, da jih je premalo navodilnih položajih pa v parlamentu in v politiki na sploh... Pa saj je žensk več kot 50% prebivalstva tako, da bi pravzaprav mi morali imeti kakšen urad za moško politiko.
grims-1.gif

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Da bi se pa pritožile čez vsakodnevno javno sramotenje v reklamah na TV, to pa ne. Poglejte recimo ono kokoš v "Kovačevih". Jaz sem enkrat mizo prevrnil, ko sem planil po daljincu, da bi preklopil.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Da bi se pa pritožile čez vsakodnevno javno sramotenje v reklamah na TV, to pa ne. Poglejte recimo ono kokoš v "Kovačevih". Jaz sem enkrat mizo prevrnil, ko sem planil po daljincu, da bi preklopil.

Pa ona ko razlaga kako si je kocine na bradi pulila...
bonk.gif

pikapolonica02

Zelenc'
5. feb 2009
14
0
1
Lani je imelo neko slovensko smučišče (se ne spomnim katero) tudi akcijo za osmi marec, le da je bila karta za ženski spol brezplačna. Pa po radiu so oglaševali. Verjetno je že lani bil nekdo fouš
crazy1.gif
, pa so letos na to bolj pozorni.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Tole tvoje sekiranje je precej gejevsko, se ti ne zdi?

Nej majo zastonj, da mal večkrat s tisto ritjo pomigajo pa da jim gre kakšna kila dol.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik pikapolonica02 pravi:
Lani je imelo neko slovensko smučišče (se ne spomnim katero) tudi akcijo za osmi marec, le da je bila karta za ženski spol brezplačna. Pa po radiu so oglaševali. Verjetno je že lani bil nekdo fouš
crazy1.gif
, pa so letos na to bolj pozorni.

ko bo isto za dan očetov, pa ne bo problemov. na nek način so iste kot cigani. pravice/enakopravnost ko njim paše
rolleyes-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zenske so si same krive za taksne neumnosti saj se s taksnimi akcijami same delajo neenakopravne. Vse skupaj je pripeljalo do tega, da kolega zadnjic ni ustavil zenski, ki ji je pocila guma na avtomobilu in zmedeno gledala kaj naj naredi. Tudi jaz nisem vec preprican, da bom "kavalir".

In ne, ni prav, da imajo babnice prost vstop kamorkoli, ce pokazejo eno joško. Naj sprejmejo potem tudi odgovornost in predvsem posledice.