Upravljanje telefona s telefonom

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Hehe eno čudno idejo sem dobil, pa me zanima, če je kdo zasledil, da se tole da kako izpelat.

En telefon A se bo uporabljal kot mp3 predvajalnik in bo pač lociran na eni strani prostora. Z drugim telefonom B pa bi upravljal telefon A (glasnost, pesmi naprej/nazaj...)

Se to kak da prek BT-ja?
Sta pa oba telefona N5800, tko da je gor symbian.

Sej vem, da je skor ne mogoče, sam mogoče pa je mogoče
tongue-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Mislm, da bi se dal prek BT, obstaja en tak programčk, kaj vse se da pa z njim delat je pa odvisno od modela telefona in ker je napisan v javi, deluje na marsikaterem telefonu, symbian pa sploh nebi smel bit problem, edino nvm kako se razume s tuchscreenom (vprašanje če se sploh da kej brez tipk).

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Če bi bila telefona iPhone-a, bi na telefon A naložil VNC server, na telefon B pa VNC klienta. Mogoče za symbian tudi kaj podobnega obstaja (problem bo verjetno najti server...).

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ja nekaj pa obstaja ki deluje preko BT............ampak ne vem kaj.....se bom pozanimal...........ker nekaj časa nazaj mi je eden pravil da ko se ti nekdo priklopi na BT da lahko brez težav upravlja s tvojim gsmom...celo da sam ne moreš delat nič..........ampak NI SIGURNO da je to res.

Bom povprašal ,da vidim kaj je na stvari......pa javim ko bo kaj novega.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Drugače tudi za nokio obsataja server.....poglej v NokiaLabs...pa se malo pozanimaj kako in kaj

LP
AS

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
točno pa res. Sem tudi sam že zasledil neke bt hack programčke, sam jim nisem nikol posvečal pozornosti.
Sam vprašanje res kaj vse znajo:)
Hvala za idejo!

@all
tut vnc server za nokio sem nekje zasledil, sam je za s60.3rd, mal dvomim, da prime touch screen. Če bom imel čas bom probal.