Uporabniki bolhe, pričenjam z "šolanjem"

roza

Pripravnik
27. jan 2009
63
0
6
Torej zaradi neumnosti, nepismenosti, površnega branja pričenjam z šolanjem "talentov".

Enostavno idejo sem dobil, ko recimo mesečno na bolhi prodam/kupim okoli 10 predmetov, od telefonov do živali.

Moji oglasi so izredno lepo napisani, podane so zares vse informacije, skoraj ga ni vprašanja ki bi mi ga potencialni kupec
lahko postavil. Recimo za mobitel je napisano, datum nakupa, vse kaj dobijo, sama kondicija aparata, vsaj 3 slike dejanskega
aparata, možnost menjave za to in to, ali samo gotovina, pošljem po pošti, zares vse. Kolega se zajebava da bi lahko mimovrste
in podobni najeli mene za prodajo oz. pisanje oglasov. Glede nato da sem zamenjal dihurja za akvarij in akvarij za digitalca,
digitalca pa nato za psa, zares vem kaj delam, in po nekem povprecju preko bolhe mesecno zasluzim med 100 in 300e, odvisno kako
obupani so prodajalci v danem trenutku.

In pol me enostavno ubijajo maili v obliki; Menjaš za (ko pise da ne menjam), pise zadnja cena, pa me sprasujejo kok spustim ceno.
Enostavno vec ne zdrzim z butli. Telefon popravim, zmontiram ekran in vse, telefon kot nov, imam recimo 20e pod povprecno ceno,
pa me sprasujejo ce se spustim kaj,...

In moje sankcije; naredila sma (imam somišljenika in asistenta) 20 akauntov, imama 6 različnih telefonsk, sma "iz 5ih mest" po sloveniji,
na različno telefonsko se boma javljala z različnimi naglasi/toni, komunikacije preko SMSov, stara boma med 15-50, dostopama
iz 4 različnih računalnikov, vsi so na dinamičnih ipjih, prodajamla boma od mobitelov do playstationov do turbo polnilnikov.
Sankcije za glup mail bo pa dogovor in z mično ceno vas bova povlekla na drug konec slovenije, nato pa se več neboma javila.

Če boste začeli oglase brat pozorno, počasi in zbirali vprašanja pri SMSih in mailih, se neboste znašli na madžarski meji
z najino "števlka trenutno ni dosegljiva".

V obtoku je trenutno 15 oglasov.

Pa pozorno branje!

LP, vaša

Učitelja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
najprej se reše s šolanjem ne z šolanjem. če se že gremo neko šolanje.

to da preprodajaš je lepo povedano in razumljivo. ti iščeš ljudi v stiski in nisi edini. zato ti tudi pišejo a spustiš ceno, ker si obupan, 20€ cenejši in se računa še na kak evro.

zdej ti pa napovem prihodnjost iz tarot kart.
na opisani način boš nategnil 20 ljudi, ali več. en izmed nategnjnih si bo vzel čas in bo klicaril, dokler se ne boš javil. saj ne boš cifer menjal non stop. lahko traja tudi pol leta, ko te dobi na oglas, da se zmenita v živo.
če bo iz pravega testa, boš tudi ti deležen šolanja.

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sicer pa dvomim da nekdo ki bo 1x nategnjen šel iskat modela.

Samo pravi norc se mora najti, pa bo za par € naredil marsikaj.

Ne vem kaj tolk komplicirate, folk pač poskuša. Pač odpišeš "ne" ali pa sploh ne odpišeš. Se mi še en takšen ni nazaj javil. To je pač del (pre)prodajanja, jbiga.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tut mene dvigujejo ti oglasi, prodajam racunalnik, vse napisano, da prodajam ker sem kupil drug racunalnik, pa mi model pise
ce menjam racunalnik za njegov racunalnik + neka doplačila, a jasno pise da sem kupil novega in da menjave iso mozne...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
cheer.gif

Podpiram.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
gre za trg! kaj je toliko nenanvadnega, če poiskuša kupec znižati ceno? ne glede na to, kaj si navedel v oglasu, si udeleženec trga in tam ni "dokončnih ponudb". skoraj vsako ceno se da znižati. od kilograma solate, do hiše ali podjetja. in ni nič narobe v tem.

ko sem pred dvema letoma kupoval stanovanje je bila oglaševana cena 142.000 EUR, začetna cena 140.000 EUR, zadnja cena 125.000 EUR, dokončno končna cena 120.000 EUR, dejanska prodajna cena 115.000 EUR.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
že že... samo da boš pri nakupu mobitela za 100€ gnjavil če bi za 5€ spustil
oziroma za 5€ kartico še gor napolnil?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja samo sem preprican da ne stiska cene tam kjer piše ZADNJA cena in da ne ponuja akvarija za digitalca če tam piše brez menjav,...

Gre se mu zato, da folk prebere samo naslov in se mu jebe kaj je v opisu, on posle mail ker je zastonj,...

Sam vem, ko prodajam kaj, tut mesečno zasučem vsaj 5 predmetov, pa kak folk kliče, se javim; "Ja prosim" pa nič zdravo,
dober dan, kličem v zvezi z tem tel, a je še na voljo, kje se ga da videt ampak v stilu na BTK, samo da on dobi potrebne info,...

Najboljše mi je ko me kliče: (seveda brez da se predstavi in pozdrava) Jaz bi kupo to kaj mate na bolhi, kok je cena,...

Ok miško zaj se pa ustavi, prodajam 4 stvari pod 4imi različnimi cenami in pogoji, kajpavem če kupuješ moj telefon al moje stare gume
od avta,...
rolleyes-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
že že... samo da boš pri nakupu mobitela za 100€ gnjavil če bi za 5€ spustil
oziroma za 5€ kartico še gor napolnil?

Ja al pa mam recimo ceno 80, vsi majo ceno med 90 in 110, pa me kliče če bom spustil ceno?
Pa j*bote najcenejši sem na bolhi! Pa seveda pripišem da je zadnja cena, če pa je daleč najugodnejši,...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Saj začel je kar lepo (OK, mu oprostim s/z kombinacijo), proti koncu pa je postajal malce nemiren, pa začel pisat lokalno.
Zaradi tega je njegov post dokaj nerazumljiv ...
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Lejte tega modela:

Prodajam mobitel pa piše ali denar ali iphone in nič druga ker kupujem izključno ta telefon zaradi računalnika iste firme
ki sem ga pred dnevi kupil in pol model:

Pozdravljeni,

V menjavo vam ponujam komplet zimskih gum sava eskimo s3, dimenzij 175/65/14, imajo še cirka 4-5mm profila, rabljene le eno sezono. Če ste za odpišite.

lp,

Roža a ti dam mail, pa ga malo peljema čez slovenijo?

Jaz sem mu odgovoril: kateri avto dobim zraven?

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Jaz bom naslednjič naredil tako.
Mulc me najde na msn pa mi teži, če lahko slikam telefona, bla bla....no, pa slikam, pa mu pošljem, potem pa za koliko oba, pa pravim da taka kot je cena....po pa mi reče: kok si str?
Jebemomast.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bi te motlo?

@tema:

Ravno dobil SMS:

Zanima me kako je ohranjena če ima kaj prask, kje je bila kupljena in kako je z garancijo?

Moj oglas na katerega se je odzval pa zveni takole: (kopiram)

Nokia e71 stara en mesec - možna menjava za iphone

Resnično kot nova, brez praske, nošena v nokijinem etujiju ki ga
dam zraven, imam še škatlo in vse papirje (garancija) od mobitela,
kjer je bil kupljen.

PA KAJ FOLK JE F*KJEN?!!

Kaj še na tak oglas lahko vprašaš?!
confused-1.gif

Roža na PM mas telefonsko daj pelji ga nekam na morje, ko bo doli pa mu rečei da si z Morja pri Framu.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A se ne piše "sva", namesta "sma" ?

Mene sprašuješ ko sn znan po najbolj avtentični štajerščini tu gor?

Se pa strinjam da je model napisal post malo bol tak. Se čuti jeza
smile-1.gif

Napaka. Poste v najbolj avtentični štajerščini piše Batate.
smirk-1.gif