Uporabni programi za Android + opis + slike

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ

Ker se nanaša na android aplikacije, bom kar tu postavil vprašanje.
Preko google denarnice sem na google Play store kupil 2 aplikaciji.
9.2. mi je na mastercardu rezerviralo denar, ki pa mi ga še do sedaj ni odtrgalo.
A bi moral kaj urgirati ali mi bodo slej ko prej že trgali?

Evo, 9.3. so mi trgali denar...
rolleyes-1.gif

Pa še eno vprašanje...
A obstaja kak programček, ki bi mi kazal, koliko je polna baterija na modrozobi slušalki. Imam Samsung HM 7000.
Nekaj sem že gledal po GP-ju, vendar ne najdem nič uporabnega. Aplikacija, ki meri čas povezave pa mi ne deluje ravno 100% zanesljiva.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Ali kdo uporablja Sports tracker PRO
sprasujem se.gif

Trenutno je pošteno znižana cena
smile-1.gif

A lahko od nekoga drugega potegneš dol "track" in daš na svoj telefon in se voziš po njegovi poti?

Jst nekaj takega iščem. Pa da bi hkrati še "snemal" pot za svoj arhiv
wink-1.gif

Vsi omogočajo samo neko šeranje na facebook, kaj mi k... to nuca, da se samo slinim kje se je on športal. Rabim trck, da grem še jst lahko tam, pa se še jst pohvalim na vseh možnih omrežjih
evil.gif

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
378
13
18
Kopivnik
JAz uporabljam RUN GPS že od WinMobile dalje pa je OK. Ima možnost navigiranja - torej e pelje poshranjeniruti (gps ali kml) in meri čas, ki si ga porabil. Tak da bi verjetno bil za ta hec.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Da. Drugače pa vse informacije glede funkcionalnosti lahko pogledaš na njihovi spletni strani KLIK

Na fonu pa to izgleda takole:
1723899-Screenshot_2013-03-13-08-32-26.png

Priponke

• 1723899-Screenshot_2013-03-13-08-32-26.png
    1723899-Screenshot_2013-03-13-08-32-26.png
    206,9 KB · Ogledi: 178

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
za tiste, ki potrebujete galerijo, ki zna brskati tudi po prikljčkih (npr. čitalec kartic):

Quick Pic

meni je rešil problem, ker zaenkrat še ni programa, ki bi omogočal kopiranje le zaklenjenih oz. označenih fotografij, pa tole precej pomaga, kaj bi skopiral na telefon in kaj ne. kolikor sem se do sedaj lahko poigral, zgleda kot File Manager, podrejen delu s fotografijami.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
za tiste, ki potrebujete galerijo, ki zna brskati tudi po prikljčkih (npr. čitalec kartic):

Quick Pic

meni je rešil problem, ker zaenkrat še ni programa, ki bi omogočal kopiranje le zaklenjenih oz. označenih fotografij, pa tole precej pomaga, kaj bi skopiral na telefon in kaj ne. kolikor sem se do sedaj lahko poigral, zgleda kot File Manager, podrejen delu s fotografijami.
Tole je pri meni top program tako na telefonu kot na tablici. Odličen pregledovalnik + foto file manager. Edino pogrešam možnost branja iz mrežnega diska.

K temu dodaš še Snapseed za foto editor in imaš vse!

Uporabljam pa precej tudi na terenu da dam kar kartico iz foto v čitalec in že na tablici naredim selekcijo, izreze in grobe popravke.

Mufliato

Zelenc'
24. feb 2011
13
14
3
Za vse ki se ukvarjate z videom, vam bo tale (aka Clapperboard) za sinhronizacijo ziher prišel prav.

Med drugim omogoča, da listo s posnetimi kadri, enostavno naložite na server in do nje dostopate od kjerkoli.

Digital Clapper

22. jul 2007
13.737
1.818
113
124
opcija je, ampak fm transmitter se mi zdi boljša varijanta, ker nimaš nobenega kabla
klik1
klik2

p.s. ups sem spregledal, da nimaš bt - potem prva varijanta odpade

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
fm oddajnik sem imel, pa sem rajš brez muske, kot da se s tistim zezam.
Čudno mi pa je, da še niso nardil, razdelilc za antenski kabel, katerga bi en konc vklopil v recimo zgoraj omenjeni Tunelink, drugi konec v radio in hkrati še antena s strehe. S tem bi se lahko mal bolj znebil motenj oz bi imel tvoj signal tako močen, da bi na neki "prazni" frekvenci premagal motnje.
17758-icon_confused.gif

22. jul 2007
13.737
1.818
113
124
Pri meni na chip tablici goclever 76gps/tv je že vgrajen FMT, ampak deluje pa recimo samo ko priklopljen na polnilec - žica od polnilca deluje kot antena, če pa izklopim napajanje pa tudi transmitter ne deluje.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ne razumem čisto zakaj to rabiš - jaz ga priklopim v radio, telefon zazna kot da sem ga priklopil na pc, radio kot da sem priklopil usb ključ in igra. Meni bi bilo aktualno če bi preko zvočnikov streamal zvok iz telefonskega klica na radio, ker je handsfree bolj tako.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
To obstaja, vendar je draga zadeva.

Prosim predlagajte mi neko pametno e-poštno aplikacijo za Exchange. Default klient mi na tablici odlično deluje, na telefonu pa včasih sinhronizira, drugič pa ne ali pa nikakor ne odpošlje, nisem pa še odkril vzorca.

K9 mi nikakor ne uspe usposobit za službeno pošto.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.940
14
38
Kater programčič pa uporabljate kaj za varčevanje baterije? Kakšen da je čimbolj ½avtomatski½:) Zadnje čase jo moj LG nekam hitro kuri:):)