Uporabni programi za Android + opis + slike

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Katerikoli opomnik te bo opozoril za kar ga bos nastavil.
Programa, ki bi delal tako kot pravis in hkrati nebi bil posebej namescen, ni
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Hja, se mi je zdelo. Rad bi da bi bila opcija med "Share"... sam mi je jasno da bi to mogl bit v GoContacts plugin... al pa zdej mam v smsu cifro... in jo morem najprej shranit, potem jo pa lahko dam v opomnik any.do. jim bom poslal, da bi lahko razmislili o cem takem...

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Mene pa zanima kak program za stike (imeni seveda). Imam galaxy S3 mini in sicer je to moj prvi android. S samim androidom sem zelo zadovoljen, me pa nekaj muči pri teh stikih. Gre mi namreč na živce zakaj imam toliko stikov ko kliknem na lupo za iskanje. Išče m namreč med vsemi mogočimi stiki. Od SIM kartice, do vseh možnih ljudi, ki sem jim kdaj pošiljal maile, do kontaktov, ki imam ustvarjene v gmailu posebej... Tako se mi dogaja, da mi med brskanjem po stikih kaže neke za katere sploh ne vem kdo so, ali pa od prijateljev po 4 stike, če se le kaka podrobnost razlikuje od enega do drugega ali če imajo več elektronskih pošt. Jaz pa bi v bistvu želel samo, da mi išče med mojimi stiki ustvarjenimi v gmailu, ki imajo v glavnem telefonsko + mail ali pa samo telefonsko.

Malo razvlečeno upam pa, da je razuljivo kaj mislim
smile-1.gif

lp

Nazadnje urejeno:

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
V nastavitvah stikov pod prikazom odkljukaj samo željen prikaz.

Imam pod nastavitvami stikov za prikaz izbran prilagojen prikaz in samo tisto kar bi želel da mi prikže. In ko kliknem na to mi pokaže samo željene kontakte, čim pa začnem vpisovati prve črke v lupo za iskanje pa mi spet išče med vsemi možnimi kontakti s vseh računov. Samo če bi "scrollal" gor in dol mi prikaže želene. Ko pa vpisujem pa kot rečeno, zopet cela garda vseh možnih stikov.

Hvala za video Krko, bom preveril malo kasneje, trenutno mi ne znese.

lp

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... pa probaj še kakšen reset narest... mogoče more na novo naloadat imenik....

Drugače pa jest imam vklopljeno samo Show google contacts in Show contacts with phone numbers only - to je zato, da ti ne kaže še vse mailov, k jih uporabljaš v gmailu.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Drugače pa jest imam vklopljeno samo Show google contacts in Show contacts with phone numbers only - to je zato, da ti ne kaže še vse mailov, k jih uporabljaš v gmailu.

Imam enako urejeno, pa še arhiv kontakotv je hkrati v google, če bi slučajno izgubil telefon ali kaj podobnega.

TurboD

Pripravnik
19. dec 2012
112
3
18
Imam en problem, ki se pojavi v GooglePlay trgovini in sicer recimo sem hotel potegniti Contacts+ program dol, pa mi napiše, da ni za mojo napravo. V telefonu mi ga v trgovini tudi ne najde. Imam Prestigio PAP 4500 DUO.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Verjetno je avtor programa ob objavi omejil naprave na katerih se lahko namesti. Verjetno z namenom ... sicer vseeno lahko poskusiš, kje dobiti apk. Te stvari so hkrati prednost in težava Androida (vse lahko prilagodiš, je pa stotine različnih naprav in je kompatibilnost vprašljiva)..

TurboD

Pripravnik
19. dec 2012
112
3
18
Se mi je kar zdelo... Bom kje drugje probal dobiti to pa preko kartice inštalirat.
Thx vseeno.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
V nastavitvah stikov pod prikazom odkljukaj samo željen prikaz.

Imam pod nastavitvami stikov za prikaz izbran prilagojen prikaz in samo tisto kar bi želel da mi prikže. In ko kliknem na to mi pokaže samo željene kontakte, čim pa začnem vpisovati prve črke v lupo za iskanje pa mi spet išče med vsemi možnimi kontakti s vseh računov. Samo če bi "scrollal" gor in dol mi prikaže želene. Ko pa vpisujem pa kot rečeno, zopet cela garda vseh možnih stikov.

Hvala za video Krko, bom preveril malo kasneje, trenutno mi ne znese.

lp
Pri meni podobna zadeva. Kontakte imam na SIM1, SIM2 in v telefonu. Če grem normalno v imenik, mi vsak kontakt pokaže trikrat. Zato sem nastavil, da prikazuje samo kontakte iz telefona. Ta zadeva deluje, če skrolaš po imeniku gor in dol. Če pa vpišeš v okenček za iskanje, pa pokaže zadetek na vseh treh lokacijah, se pravi na SIM1, SIM2 in v telefonu.
Tudi mene to zelo moti, ampak mislim, da je to programsko tako nastavljeno. Nisem še našel opcije, da bi tudi iz okenčka za iskanje pokazalo samo en zadetek.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Tudi jaz zagovarjam to rešitev.

Drugače pa za konakte priporočam kakšno stran nazaj omenjen Contacts+

Ali pa exDialer še boljša rešitev, to bimoral imeti vsak tel
smile-1.gif
sam dialer kot dialer je pri meni že nekaj časa v uporabi DialerOne, ki je kar se hitrosti in učinkovitosti tiče čista zmaga. Samo za imenik mi je pa contacts+ dobra izbira

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Jaz trenutno (slab teden) uporabljam TouchPal Contacts in zadošča mojim potrebam. Sprva sem par dni uporabljala Contacts+, potem sem šla na Go Contacts ex, vmes med uporabo slednjega testirala še enih par, dokler nisem naletela na TPS in mi je, poleg Go Contacts, še najbolj sedel, tako da je ostal.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Naložol bom nov rom na tel. za backup programov bom uporabil titanium backup, zdaj pa me zanima ali titanium backup naredi kopijo tudi OBB in DATA fajlov v android direktoriju, ki v večini primerov pripadajo igram?

Namreč za test sem naredil backup ene igre, nakar jo zaženem in je hotela, da ponovno zdownloadam dodatnih 80 mb z njihovega strežnika, očitno titanium backup ni naredil backup obb fajla, čeprav sem označil make a backup of aplication + data, je to normalno, imam pa telefon rootan.

In še nekaj ali naredi titanium backup kopijo google chrome shranjenih gesel in zaznamkov, ker ne bi jih rad še enkrat vnašal?