Citat:
Uporabnik krimec pravi:
V nastavitvah stikov pod prikazom odkljukaj samo željen prikaz.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Drugače pa jest imam vklopljeno samo Show google contacts in Show contacts with phone numbers only - to je zato, da ti ne kaže še vse mailov, k jih uporabljaš v gmailu.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Prosim nekoga z Galaxy S3 ali Note II, da z AppBackup naredi backup apk-ja od Dropboxa in mi ga pošlje.
Hvala!
Pri meni podobna zadeva. Kontakte imam na SIM1, SIM2 in v telefonu. Če grem normalno v imenik, mi vsak kontakt pokaže trikrat. Zato sem nastavil, da prikazuje samo kontakte iz telefona. Ta zadeva deluje, če skrolaš po imeniku gor in dol. Če pa vpišeš v okenček za iskanje, pa pokaže zadetek na vseh treh lokacijah, se pravi na SIM1, SIM2 in v telefonu.Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
V nastavitvah stikov pod prikazom odkljukaj samo željen prikaz.
Imam pod nastavitvami stikov za prikaz izbran prilagojen prikaz in samo tisto kar bi želel da mi prikže. In ko kliknem na to mi pokaže samo željene kontakte, čim pa začnem vpisovati prve črke v lupo za iskanje pa mi spet išče med vsemi možnimi kontakti s vseh računov. Samo če bi "scrollal" gor in dol mi prikaže želene. Ko pa vpisujem pa kot rečeno, zopet cela garda vseh možnih stikov.
Hvala za video Krko, bom preveril malo kasneje, trenutno mi ne znese.
lp
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Tudi jaz zagovarjam to rešitev.
Drugače pa za konakte priporočam kakšno stran nazaj omenjen Contacts+
sam dialer kot dialer je pri meni že nekaj časa v uporabi DialerOne, ki je kar se hitrosti in učinkovitosti tiče čista zmaga. Samo za imenik mi je pa contacts+ dobra izbiraCitat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Tudi jaz zagovarjam to rešitev.
Drugače pa za konakte priporočam kakšno stran nazaj omenjen Contacts+
Ali pa exDialer še boljša rešitev, to bimoral imeti vsak tel![]()