Uporabni programi za Android + opis + slike

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Galaxy Xcover nima tega, ali pa ne najdem
confused-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Pozna kdo kako aplikacijo za urejanje kuharskih receptov na tablici.
Da je opcija lastnih ali pa enostavno dodajanje url naslova.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Pozna kdo kako aplikacijo za urejanje kuharskih receptov na tablici.
Da je opcija lastnih ali pa enostavno dodajanje url naslova.

Za kuharske recepte uporabljam kar Evernote.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Ker se nanaša na android aplikacije, bom kar tu postavil vprašanje.
Preko google denarnice sem na google Play store kupil 2 aplikaciji.
9.2. mi je na mastercardu rezerviralo denar, ki pa mi ga še do sedaj ni odtrgalo.
A bi moral kaj urgirati ali mi bodo slej ko prej že trgali?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
neumesna..od kdaj dela google wallet na androidu ? kšn mesc nazaj mi ga ni uspelo naložit
frown-1.gif
Na jellybean dela odkar je zunaj, na 2.3 pa pred kakim letom res ni delal, ko pa sem probal pred cca 14 dnevi je pa šlo.

Aja, še ena, malo grda, toda vseeno boljše kot mobilism. Na Play kupiš aplikacijo in jo namestiš. Z App backup narediš backup apkja in na Play izbereš refund in to odstrani aplikacijo (ter vrne denar). Potem aplikacijo brezplačno namestiš iz backupa
wink-1.gif
. Je pa potrebno pazit, ker nekatere ne omogočajo refunda (te opozori pred nakupom) in pri nekaterih (sicer redkih) ti po namestitvi iz backupa javi da nimaš veljavne licence. Pa preden me kdo napade. Sicer nikoli nisem kupoval računalniškega sw, toda za Android sem pošteno kupil (brez refunda) vse aplikacije, ki jih dejansko uporabljam...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Imam verzijo 4.04. Androida

Podatke o mastercardu sem vnesel v google wallet na netu in potem sem z njo kupil 2 aplikaciji na google play-u.
Čudno se mi zdi, da mi denarja še niso trgali z računa. V Googlovi denarnici sem sedaj preveril in tam piše, da so bremenili račun.
17758-icon_confused.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ker imam sms obvestilo o vsaki transakciji, sem takoj po nakupu dobil sms. Torej so transakcije med seboj ažurne.
Na TRR pa se pozna šele takrat, ko si si zrihtal, da ti mastercard odtrgajo z računa. Jst imam 1x na mesec.

V praksi to zgleda tako, da lahko vse kupujem z mastercardom in se bo stanje na TRR poznalo šele tisti X dan, ko sem ga določil.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Ker imam sms obvestilo o vsaki transakciji, sem takoj po nakupu dobil sms. Torej so transakcije med seboj ažurne.
Na TRR pa se pozna šele takrat, ko si si zrihtal, da ti mastercard odtrgajo z računa. Jst imam 1x na mesec.

V praksi to zgleda tako, da lahko vse kupujem z mastercardom in se bo stanje na TRR poznalo šele tisti X dan, ko sem ga določil.
Pri meni se poznajo na spletni banki v "čakalnici" takoj, pod promet pa se napišejo precej z zamudo

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Samo, če sem kupil aplikacijo 9.2, bi mi moglo potem trgati najkasneje 18.2, ko imam nastavljeno izplačila.

Očitno niso uspeli sprocesirati zahteve do 18.2. in ti bodo odtegnili naslednji mesec.
Ne vem zakaj se toliko sekiraš glede tega, da ti niso odtegnili. Tu mislim da ne rabiš skrbeti da ti ne bi tega zaračunali
grin1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Samo, če sem kupil aplikacijo 9.2, bi mi moglo potem trgati najkasneje 18.2, ko imam nastavljeno izplačila.
Ni čisto tako.
Interval obračunavanja imaš 1.2.-28.2., trgajo ti pa s kartice 18.3.. Torej se ti bo prikazalo najkasneje 18.3.

Vedno ti trgajo 18. za PREJŠNI mesec.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ne vem zakaj se toliko sekiraš glede tega, da ti niso odtegnili. Tu mislim da ne rabiš skrbeti da ti ne bi tega zaračunali
grin1.gif

Rad imam urejene stvari. Poleg tega me skrbi, da mi ne bi odtrgali denarja in bi se moral potem ukvarjati s tem, da nekako odstranim to rezervacijo na kartici...
Nepotrebnododatnodelo.press
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Mene pa zanima ker program bi lahko uporabil da bi recimo sel v imenik, kliknil na ime in nastavil da ga poklicem jutri. Uporabljam pa goContacts... Vem Da je Polno posebej programov, jest pa ne bi rad mel 3 programe za eno tok enostavno stvar....