Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kaj pa remote s katerim bi krmilil android tablico preko telefona?
Tega pa sploh ne znam usposobit. Pa nikjer ne piše, da bi naj delal android2androidCitat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kaj pa remote s katerim bi krmilil android tablico preko telefona?
Nevem, če si že najdu;
sam uporabljam 2X client (na S3 in na tablici), pa deluje...![]()
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Pozna kdo kako aplikacijo za urejanje kuharskih receptov na tablici.
Da je opcija lastnih ali pa enostavno dodajanje url naslova.
Na jellybean dela odkar je zunaj, na 2.3 pa pred kakim letom res ni delal, ko pa sem probal pred cca 14 dnevi je pa šlo.Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
neumesna..od kdaj dela google wallet na androidu ? kšn mesc nazaj mi ga ni uspelo naložit![]()
Pri meni se poznajo na spletni banki v "čakalnici" takoj, pod promet pa se napišejo precej z zamudoCitat:
Uporabnik Fusion pravi:
Ker imam sms obvestilo o vsaki transakciji, sem takoj po nakupu dobil sms. Torej so transakcije med seboj ažurne.
Na TRR pa se pozna šele takrat, ko si si zrihtal, da ti mastercard odtrgajo z računa. Jst imam 1x na mesec.
V praksi to zgleda tako, da lahko vse kupujem z mastercardom in se bo stanje na TRR poznalo šele tisti X dan, ko sem ga določil.
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Samo, če sem kupil aplikacijo 9.2, bi mi moglo potem trgati najkasneje 18.2, ko imam nastavljeno izplačila.
Ni čisto tako.Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Samo, če sem kupil aplikacijo 9.2, bi mi moglo potem trgati najkasneje 18.2, ko imam nastavljeno izplačila.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ne vem zakaj se toliko sekiraš glede tega, da ti niso odtegnili. Tu mislim da ne rabiš skrbeti da ti ne bi tega zaračunali![]()