Uporabni programi za Android + opis + slike

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik krava pravi:
2. Poglej katero napako ti javlja. Bo precej lažje pomagati
evil.gif

Napisalo mi je "Napaka pri prenosu programa" in ko sem šla v podrobnosti piše, da gre za "napako 489" in to zmeraj, ko sem nameščala iz računalnika. Sem poskusila še direktno s telefona, pa je šlo...
smile-1.gif

btw, malo bi se rada igrala...
tongue-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Podoben problem s pasjimi zdravili imam tudi jaz. Namestil sem si Gtasks, pri katerem lahko nastaviš poljubno ponavljanje, pa še boljše je kot koledar, ki v osnovi ni namenjen opravilom.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Contacts+

sicer še v fazi "testiranja", ampak prva izkušnja je naravnost super!

cheer.gif
Tnx za tole!
Sem nova pri androidu, tako da še marsikaj gruntam in preizkušam, ampak xperia ima za moje pojme takoooo mimo Phonebook, da te ubije
stupid-1.gif
, s temle widgetom pa postane prav "user friendly".

Zgleda so precejšnje razlike med proizvajalci, jaz sem pogledal screenshote teh Contacts+ in Messages+, pa sta skoraj identična kot pri meni na HTC.

Sem opazil tudi, da je odstranjevanje programov dosti lažje kot pri Samsungu - jaz ikono samo potegnem na vrh in se program odstrani.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo moj seznam uporabnih programov (verjetno jih večina tako imate):

FBReader - bralnik knjig (epub, mobi, pdf...)
Easy Battery Saver - za podaljšanje trajanja baterije
QR Droid - skeniranje QR kod
totiradar - za radarje po MB
Outlook.com - za outlook.com mail (duuh
grin1.gif
) - vse mail naslove imam forwardirane v tega, dela bolje in hitreje kot gmailov app
SugarSync - sinhronizacija fotografij v oblak (in doma na disk)
SI Zemljevidi - zemljevidi pokritosti/lokacij oddajnikov
SI Lokator - prikaz informacij trenutnega oddajnika
Zurnal24 - novice
Razglednica - Tušmobilov app za pošiljanje razglednic z željeno fotografijo
Onavo Count - štetje porabe mobilnega interneta (možnost zaklepa po pretečeni kvoti)
iGO - navigacija
ES File Explorer - brskalnik po datotekah
BSPlayer - predvajalnik filmov (delujejo 'vsi' formati, podnapisi...)
OdpiralniČas - hitro iskanje odprtih trgovin, gostiln, bencinskih... v bližini (po moje najboljši slovenski app)
Dež in Dež Vreme - app in widget za vremensko napoved, radarsko sliko padavin...
Opera Mini Next - brskalnik (porabi 80% manj podatkov kot ostali brskalniki)
SoundHound - prepoznavanje pesmi (kot Shazam, ampak najde več)

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Cel program z telefona ali samo ikona programa z namizja
sprasujem se.gif

Če potegnem na namizju na vrh mi samo bližnjico zbriše, če potegnem gor v menuju pa ga uninstalira. Bolj simpl kot pasulj. Pa na splošno se mi zdi, da je vmesnik bolj posrečen kot Samsung in Sony, mogoče bi edino 'kotni' widget kot pri Sonyju imel.

Na Samsungu sem takoj iskal neko alternativo za namizje/menuje, na HTC-ju pa nimam pripomb.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
danes sem si naložil dve aplikaciji:

Contacts+

Messages+

kakšna je pa razlika med Messages+ in message aplikacijo, ki je že v contacts+? (enako vprašanje tudi za dialer+). Bom pa verjetno tudi jaz menjal dialer one in handcent sms za tole.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zgleda so precejšnje razlike med proizvajalci, jaz sem pogledal screenshote teh Contacts+ in Messages+, pa sta skoraj identična kot pri meni na HTC.

Sem opazil tudi, da je odstranjevanje programov dosti lažje kot pri Samsungu - jaz ikono samo potegnem na vrh in se program odstrani.

Ja, so ful razlike. Jaz imam Xperio, kolegica pa HTCja, pa sta kot dan in noč. HTC ima že po defaultu ful enih "potičk", ki jih Xperia nima. Tudi odzivnost displaya se mi zdi na HTCju boljša, kljub temu, da je Xperia novejša. Meni je HTCjev sistem izbiranja kontaktov v imeniku zelo všeč, Xperia tega nima ali pa sem jaz prebutasta, da bi pogruntala, kako deluje...
rolleyes-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Razglednica - Tušmobilov app za pošiljanje razglednic z željeno fotografijo

Včasih je imel tudi mobitel svojo aplikacijo. Iščem po gPlayu pa najde samo to od Tuša in od Simobila.
A kdo ve, kako je z Mobitelom?

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Citat:
Contacts+

cheer.gif
Tnx za tole!
Sem nova pri androidu, tako da še marsikaj gruntam in preizkušam, ampak xperia ima za moje pojme takoooo mimo Phonebook, da te ubije
stupid-1.gif

Ker sem tzrenutno prišla komaj do 90. strani v tej temi, rabim pa eno zadevico, bom kar vprašala...
1. Vsake štiri dni moram psu dati kapljice za oči. Drugače uporabljam googlov koledar, ki pa, žal, ne omogoča take frekvence ponavljanj... Kaj si naj namestim?
2. Z google playa sem si želela namestiti Skype. Po končanem prenosu mi na telefonu javlja, da aplikacije zaradi neke napake ni bilo možno namestiti, na google playu pa mi jo kaže kot nameščeno.
sprasujem se.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

1. Ti priporočam tole:
https://play.google.com/store/...GFza3N0b2RvIl0.
Uporabljam poslovno že tri mesec in meni top Opomnik....

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Sem že zgoraj navedel in se strinjam, ni da ni.
Sem kupil pro ker omogoča sinhronizacijo z google tasks ter ni oglasov.

Sem mu predlagal, da bi swype levo in desno dodal recimo v tabeli taskov swype desno po tasku da označi kot narejeno, swype levo da prestavi za en status naprej.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Kateri app ti omogoča sprejem klica brez slidanja na stran, da samo pritisneš "sprejmi klic" na zaslonu ali pa celo na eni od fizičnih tipk
sprasujem se.gif