Uporabni programi za Android + opis + slike

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
A si probal kaiten mail? Sicer isti avtor kot k9, ampak meni super dela na telefonu in tablici. Sicer promet ne gledam, ampak par mb na dan ni nek problem. Emoze sem sicer uporabljaj se na windows mobile, ker je bil takrat edini, ki je outlook sinhroniziral, ampak je bil nestabilen in pocasen.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.301
364
83
Mene pa zanima, če obstaja kak app, ki te opozarja na izide revij. Kot recimo aplikacije kjer izbereš katere serije spremljaš in te potem opomne kdaj je predvajana... Enako zadevo bi rabil za revije (tuje seveda).

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.016
6.050
113
Sem ugotovil kje je bil problem, hkrati vklopljen wifi in data povezava povzročata (če imam wifi off potem pride email takoj), da push mail dela kakor veter piha.
Android 2.3.5, isto je bilo na ics 4.04.

wifi signala je dovolj (dela surfanje bp), bilo je nastavljeno da dela dokler ga spet ne izklopim, drugi 2 opciji sta bili da dela samo ko je display na on in še nekaj.

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
A pozna morda kako aplikacijo, ki bi znala naredit avto logon, se pravi, ko bi to aplikacijo zagnal, bi se logiral recimo na skype, alter, blink. Ja prej bi ba v tej aplikaciji vnesel kam vse naj se zlogira in pa seveda up.imena in gesla

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Pol lahko zdaj posodobim na "Android on stick" Youtube aplikacijo!
grin1.gif

mukwai

Pripravnik
2. jun 2011
110
9
18
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
danes sem si naložil dve aplikaciji:

Contacts+

Messages+

sicer še v fazi "testiranja", ampak prva izkušnja je naravnost super!

Res deluje super, samo nekaj mi ni jasno - v Call logu lahko kličem s kratkim pritiskom na kontakt, medtem ko v dialerju, ki naj bi bil namenjen klicanju, pa odpre podatke o osebi, kliče pa šele z dolgim pritiskom? Za widget se da nastavit, kaj naredi, za dialer pa nastavitve nisem našel.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Contacts+

sicer še v fazi "testiranja", ampak prva izkušnja je naravnost super!

cheer.gif
Tnx za tole!
Sem nova pri androidu, tako da še marsikaj gruntam in preizkušam, ampak xperia ima za moje pojme takoooo mimo Phonebook, da te ubije
stupid-1.gif

Ker sem tzrenutno prišla komaj do 90. strani v tej temi, rabim pa eno zadevico, bom kar vprašala...
1. Vsake štiri dni moram psu dati kapljice za oči. Drugače uporabljam googlov koledar, ki pa, žal, ne omogoča take frekvence ponavljanj... Kaj si naj namestim?
2. Z google playa sem si želela namestiti Skype. Po končanem prenosu mi na telefonu javlja, da aplikacije zaradi neke napake ni bilo možno namestiti, na google playu pa mi jo kaže kot nameščeno.
sprasujem se.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
1. Poglej Clock, ki bi znal biti že nameščen med osnovnimi aplikacijami. Tam nastaviš alarm, ne vem sicer na pamet, kaj vse gre. Sicer pa kakšen podoben Clock ali Alarm.
2. Poglej katero napako ti javlja. Bo precej lažje pomagati
evil.gif

mukwai

Pripravnik
2. jun 2011
110
9
18
Citat:

Ker sem tzrenutno prišla komaj do 90. strani v tej temi, rabim pa eno zadevico, bom kar vprašala...
1. Vsake štiri dni moram psu dati kapljice za oči. Drugače uporabljam googlov koledar, ki pa, žal, ne omogoča take frekvence ponavljanj... Kaj si naj namestim?

V google koledarju izbereš dnevno ponavljanje in potem določiš, da se opomnik pojavi vsak četrti dan. Zakaj ne bi delovalo?

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik mukwai pravi:
V google koledarju izbereš dnevno ponavljanje in potem določiš, da se opomnik pojavi vsak četrti dan. Zakaj ne bi delovalo?

redface-1.gif

Sploh mi ni potegnilo, da lahko to naredim. Ker v telefonu imam možnost opomnika do 2 dni, naslednji korak je pa 7 dni in se mi je zdelo logično, da je drugje tudi. Kura...
rolleyes-1.gif