Uporabni programi za Android + opis + slike

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Ali obstaja kakšna preprosta navigacija za pešce ki te s pomočjo puščice pripelje na določeno točko oz. v izhodiščni položaj, predvsem za navigacijo po terenu kjer ni ulic in cest.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
google maps?
določiš začetno točko, potem pa te s pomočjo kompasa in gps signala usmerja proti točki.
Te ne pelje po isti poti nazaj, ampak samo kaže v kateri smeri je začetna točka, pa mislim da tudi koliko si oddaljen.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.208
27
48
Citat:
Uporabnik komar89 pravi:
Ali obstaja kakšna preprosta navigacija za pešce ki te s pomočjo puščice pripelje na določeno točko oz. v izhodiščni položaj, predvsem za navigacijo po terenu kjer ni ulic in cest.

IGO, Sports tracker...

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Citat:
Uporabnik komar89 pravi:

Za moje potrebe je zelo uporaben tudi Car locator. Sicer ga jaz ne uporabljam za iskanje avta (v večjih mestih pride prav), ampak po terenu... lahko za gobarjenje, pohodništvo... na izhodiščni točki pritisneš gumb s katerim jo označiš... potem v miru hodiš okrog, na koncu pa pritisneš gumb za povratek in ti pokaže smer v kateri je izhodiščna točka (recimo avto) v katero moraš it in razdaljo do nje (zračno linijo seveda).

lp

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
par let nazaj sem imel en app, ki je poleg vseh statistik omrežja imel tudi možnost prikaza logota omrežja, v katerem si se takrat nahajal ... zdaj pa ga ne najdem več ...

mogoče kdo ve za tak podoben oz. mogoče gre celo za isti app ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tako je.
grin1.gif

sem sicer našel med mojo zbirko vseh aplikaciij, ki sem jih imel na vseh Androidih, ampak Samsung Galaxy Spice ni v "arhivu" in sem mislil, da tudi aplikacije ni. očitno so vsi app-i zbrani v knjižnici, ne glede na to, a je tvoj telefon še not ali ne.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.181
372
83
Goriska
Jaz osebno imam sicer na nexusu 7 Navigona in sem najbolj zadovoljen, sprobal pa sem tudi iGo in Sygic.

Jaz bi izbiral med iGo in Navigon-om. Sprobaj jih nekaj in bos videl kaj ti najbolj ustreza.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.511
1.930
113
na temni strani lune
ksz...

Kako bi najlažje meril prehojeno razdaljo z androidom.
Če kaj pomaga, imam naložen igo, vendar ga ne znam nikakor prepričati, da bi mi pokazal kolikšno razdaljo sem prehodil od izhodiščne točke (toleranca par metrov ni problema, ker se bodo itak merile kilometerske razdalje).

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz...

Kako bi najlažje meril prehojeno razdaljo z androidom.

Cardio Trainer. Prehojena pot, hitrost, povprečna hitrost, vse zrisano in spravljeno v oblak

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Kak pameten program bi rabil za predvajanje stripov v jpg obliki na tablici android, kot naprimer slideshow.
Al obstaja kaj primernega?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če imapš jpg slike, potem imaš en kup galerij.
da grejo slike same naprej, ima men se zdi, da tudi že nameščena galerija

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.016
6.050
113
Iščem spodoben free imap mail odjemalec brez reklam.
testiral že:
gmail / windroid email (občasno ne dela, ko ga najbolj potrebuješ)
K9 & K9 Mail Unread Count Icon (dela ok, vendar porablja preveč prenosa).

na sezamu za testiranje imam še AquaMail:
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.AquaMail

Všeč mi je MailDroid, vendar plačati 14 Eur za nek spodoben email program mi je preveč.

Nazadnje urejeno:

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Nekaj časa že uporabljam Touchdown, sicer je za plačat, ampak se tudi kaj najde na netu
smile-1.gif

Ni slabo, dobro se ga prilagodit, ampak moti me recimo, da moraš nastavit katere folderje želiš, da ti sinhr., kaj pomeni, da moraš dati vse, ampak dejansko pa rabiš določene folderje občasno pogledati, pa bi bilo dobro, da jih samo takrat sinhr.

Iskanje je podobna scena, ne vem kako ne obstaja poštenega email klijenta za poslovno uporabo.