Uporabni programi za Android + opis + slike

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
ker sem itak opazil,da se doloæenega zadeve same zaganjajo kot npr zemljevidi,tudi proces vreme se zažene, ko ga enkrat updatas,tudi stiki ko prejmeš sms ali klic,očitno tu res ni kaj narediti oz. ni programa,task manager je res vredu od brezplačnih pa sem ugotovil da je še najboljši task killer froyo,ker ti prikaže opravila in servise in ne rabiš hoditi v same nastavitve

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Ja, se strinjam pri online/offline. Ampak proizvajalci precej lažje operirajo, če gre za online zadevo.
Vsi pa upamo, da bo prenos podatkov v gostovanju čim prej čim ugodnejši.
Ravno danes je Termania dobila tri nove slovarje.
cool-1.gif

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Kateri vpn program je najboljši za uporabo na public wifi omrežjih, kot obramba pred man in the middle napadi itd, kakšen DroidVPN ali Hotspot Shield VPN ali tor ali kaj predlagate?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
Gledam AirDroid program, ki zna biti zelo uporaben in vidim da program zahteva ful nekih dovoljen. Ali nalozite take programe na tel in se ne ozirate na dovoljena (dostop do sms, klicev, imenik in se veliko drugega)??

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kaj pa remote s katerim bi krmilil android tablico preko telefona?

v eni temi, kjer se je govorilo o android tv boxu al neki tazga, sem omenil ene 3 programe.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Gledam AirDroid program, ki zna biti zelo uporaben in vidim da program zahteva ful nekih dovoljen. Ali nalozite take programe na tel in se ne ozirate na dovoljena (dostop do sms, klicev, imenik in se veliko drugega)??

vsak program zahteva kr neki dovoljenj. Omenjeni program potrebuje dovoljenje, ker lahko potem preko njega upravljaš te programe do katerih on hoče imet dostop. Zdej če to pomeni, da bo pa te tvoje podatke tudi kdo bral je pa drugo
wink-1.gif

Na androidu se vsi bojimo glede podatkov, a je kdo kdaj na pc-ju prebral vso tisto klobaso, predno je kliknil install
evil.gif

22. jul 2007
13.737
1.818
113
124
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

vsak program zahteva kr neki dovoljenj. Omenjeni program potrebuje dovoljenje, ker lahko potem preko njega upravljaš te programe do katerih on hoče imet dostop. Zdej če to pomeni, da bo pa te tvoje podatke tudi kdo bral je pa drugo
wink-1.gif

Na androidu se vsi bojimo glede podatkov, a je kdo kdaj na pc-ju prebral vso tisto klobaso, predno je kliknil install
evil.gif
zmaga.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
V tisti temi si ti pisal o AirDroid, ki pa v tem primeru ni primeren. Razen če nisem prav gledal. Rabim pa dejansko za podobno zadevo, le da tam imam namesto boksa tablico

Kar sem jaz uspel sploh najti je Tablet Remote