Uporabni programi za Android + opis + slike

22. jul 2007
13.737
1.818
113
124
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Pozdraljeni!
Mogoče kdo ve kakšen program bi bil za prenos app na Sd kartico,imam tablico Asus Tpad 10". Poskusil sem z App2sd pa nedeluje.
Imam Android 4.1.
Prvi pogoj je root. Drugi je ext2, ext3 ali ext4 particija. Če imaš to dvoje urejeno se najboljše obnese link2sd, kjer prestavljaš vsak program posebej in lahko najpogosteje uporabljene pustiš na napravi.
kako urejaš particije?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Pozdraljeni!
Mogoče kdo ve kakšen program bi bil za prenos app na Sd kartico,imam tablico Asus Tpad 10". Poskusil sem z App2sd pa nedeluje.
Imam Android 4.1.
Prvi pogoj je root. Drugi je ext2, ext3 ali ext4 particija. Če imaš to dvoje urejeno se najboljše obnese link2sd, kjer prestavljaš vsak program posebej in lahko najpogosteje uporabljene pustiš na napravi.
kako urejaš particije?

Takole
smile-1.gif

Preverjeno deluje in potem instaliraš Link2SD in si
zmaga.gif

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Tablico sem dobil včeraj, tako da je tak kot je, razen android sem nadgradil na 4.1. Dokupil sem kartico micro SD 32Gb, pa sem misli da gre tako kot na telefonu, kjer ni potrebno nič narest samo inštaliraš program za prenos datotek na SD pa je to to. Če prav razumem, če je škatla nova je potem unroot-an al se motim? Particijo pa narediš verjetno na računalniku na tablici se verjetno ne da.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Kateri video player bi bil dober za predvajanje DVD fimov na ASUS TPad? Nekateri delujejo, samo ne morem pa izbrati podnaslovov.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Tablico sem dobil včeraj, tako da je tak kot je, razen android sem nadgradil na 4.1. Dokupil sem kartico micro SD 32Gb, pa sem misli da gre tako kot na telefonu, kjer ni potrebno nič narest samo inštaliraš program za prenos datotek na SD pa je to to. Če prav razumem, če je škatla nova je potem unroot-an al se motim? Particijo pa narediš verjetno na računalniku na tablici se verjetno ne da.

Te tablice imajo navadno dovolj spomina za aplikacije, tako da jih ni treba prenašati na SD. Android ti že od verzije 2.2 omogoča premaknitev aplikacije na kartico. To napraviš v urejevalniku aplikacij. V nekaterih prilagoditvah androida je pa to onemogočeno, ker ni za prenos nobene potrebe. SD kartico uporabi za backup, glasbo in slike.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Rabil bi app za Gingerbread in sicer, da mi disablea prenos podatkov, hkrati pa ga vključi le ob prejemu/pošiljanju MMS-a.
Obstaja kakšen, ki deluje? Človek ima Si.mobil. In večina appov ne deluje, še vedno se dela prenos podatkov, tudi ko ga tam disableaš. Če ga izključim v nastavitvah je OK, ampak potem tudi MMSov ne hendla.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Rabil bi app za Gingerbread in sicer, da mi disablea prenos podatkov, hkrati pa ga vključi le ob prejemu/pošiljanju MMS-a.
Obstaja kakšen, ki deluje? Človek ima Si.mobil. In večina appov ne deluje, še vedno se dela prenos podatkov, tudi ko ga tam disableaš. Če ga izključim v nastavitvah je OK, ampak potem tudi MMSov ne hendla.

Apndroid preverjeno deluje tako pri pošiljanju kot sprejemu MMS sporočil
zmaga.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kak program poleg task manager za zaustavitev vseh nepotrebnih procesov na android 4.0.3 zaradi varčevanja z baterijo

lp

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
4.0.3 in že kaka verzija prej, to pocne sama. Tej task killerji nimajo ze dolgo nekega pomena.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Ti task killerji znajo še celo več baterije pokurit kot če jih sploh ne bi imel. Ker skeniranje delujočih procesov vsakih X min in killanje vseh nepotrebnih kar precej žere baterijo. Je navadno bolje pustiti da taske killa kar sam operacijski sistem.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Fantje in dekleta, da ne bom diskriminatoren, ali obstaja kakšen program za snemanje ali slikanje prizora in ob enem že deliš z drugimi katere imaš v navezi?

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Citat:
Fantje in dekleta, da ne bom diskriminatoren, ali obstaja kakšen program za snemanje ali slikanje prizora in ob enem že deliš z drugimi katere imaš v navezi?

kakšni navezi???

video call maybe?