Uporabni programi za Android + opis + slike

gizmoeu

Zelenc'
23. maj 2009
19
0
1
MB
http://forum.mobilism.org/sear...cs&sf=titleonly Kar nekaj weather widgetov
wink-1.gif

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Sygic GPS Navigation Offline for Android Europe

akcija dve licenci za ceno ene je podaljšana... http://www.sygic.com/en/android

PS: jaz nameravam jutri kupit licenco in druga mi ostane, prodam jo po polovični ceni - brez provizije. če je kak interesent naj se javi prek zasebnega sporočila in zadevo uredimo prek spletne banke in emaila ali telefona

lp

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Verjetno swiftkey3 ni več znižan, če ga ne kaže.Je pa bil ene 4 dni nazaj ja. In kaj ti največ pomeni na sk3, da ti je tak kul?
Sem ga sprobal že na začetku nabave androida sgs3, pa mi je bil še majn všeč, kot privzeta tipkovnica.Tudi med komentarji sem zasledil, da nekateri bolj natančno tipkajo na original tipkovnico. Swiftkey pa si zapomni tvoje besede, način pisanja tudi iz twiterja in facebooka.Vizualno pa mi kljub večim temam ni tako zelo všeč.

a kdo ve kako se izklopi pri tej aplikaciji predvidevanje vnosa?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Naloži flow beta iz njihove spletne strani. Je free polna verzija, ker je beta in deluje popolnoma enako tako kot kupljena brez flow. Drugače pa ima tablet verzija tudi split tipkovnico, kar je zame nujno če želiš tipkat z obema rokama stoje.

Če tablet verzija dela na telefonu, potem vzameš samo to.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
kateri video player predvaja filme, v mojem primeru koncertne posnetke tudi v ozadju ? Mi je rahlo tečno, da mi prekine predvajanje vsakič, ko delam kaj drugega na tablici.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bsplayer vem da zna.
sam mogoče je porebno prej v nastavitvah omogočit.
ima pa tudi pop up funkcijo. Lahko gledaš video in delaš še kaj drugega

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Pozdraljeni!
Mogoče kdo ve kakšen program bi bil za prenos app na Sd kartico,imam tablico Asus Tpad 10". Poskusil sem z App2sd pa nedeluje.
Imam Android 4.1.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Pozdraljeni!
Mogoče kdo ve kakšen program bi bil za prenos app na Sd kartico,imam tablico Asus Tpad 10". Poskusil sem z App2sd pa nedeluje.
Imam Android 4.1.
Prvi pogoj je root. Drugi je ext2, ext3 ali ext4 particija. Če imaš to dvoje urejeno se najboljše obnese link2sd, kjer prestavljaš vsak program posebej in lahko najpogosteje uporabljene pustiš na napravi.

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
A obstaja kaksen program s katerim bi lahko dolocil, da mi dolocene stevilke ki jih klicem ne daje na seznam pogosto klicanih, oz mi st., ki jo dolocim sploh ne daje vec v dnevnik klicev. Dolocenih stevilk ne zelim imeti v dnevniku, zato jih moram sedaj rocno brisati.
Lp